Νταλάρας: «η νέα γενιά να πει στοπ στις κακές συνήθειες των παππούδων μας»

Τι δήλωσε για την έξοδο από την κρίση και τους νέους

«Δεν έχει νόημα να μιλάμε για το πρόβλημα, όταν είμαστε μέσα σε αυτό. Τώρα μας ενδιαφέρει η λύση», υποστήριξε ο Γιώργος Νταλάρας σχετικά με την οικονομική κρίση και κάλεσε τη νέα γενιά να ξεπεράσει τις «κακές συνήθειες των παππούδων μας»!

Ο γνωστός καλλιτέχνης επισήμανε ότι η κρίση δεν άρχισε το 2009, αλλά πριν από δεκαετίες: «για να βρούμε τι έφταιξε και μας έφερε μέχρι εδώ πρέπει να πάμε πίσω και σαφώς μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες. Αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να μιλάμε για το πρόβλημα όταν ήδη είμαστε μέσα σ’ αυτό. Τώρα μας ενδιαφέρει η λύση, το θέμα είναι να μην βρούμε λύση μέσα στον πανικό μας. Γιατί αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό», είπε στην ιστοσελίδα tralala.

«Η καινούργια γενιά πρέπει να πει στοπ στις κακές συνήθειες των παππούδων μας. Να αντιδράσουν και να πουν ότι δεν μπορούμε να ζούμε άλλο με δανικά, ούτε με κομπίνες και κοροϊδίες. Πρέπει να ζήσουμε με ειλικρίνεια. Και αυτό θα γίνει όταν υπάρξουν άλλες δομές στο κράτος, δικαστικές αρχές που δεν θα επηρεάζονται και άλλα πολλά που πρέπει να γίνουν Μόνο έτσι θα βρεθεί η λύση και θα φτιάξουν τα πράγματα», συνέχισε.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε το νέο του CD, «Τι Θα Πει Έτσι Είναι», ενώ θα κάνει δύο εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη (19 και 20 Νοεμβρίου) κι άλλες τέσσερις στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top