Ελ. Ζουγανέλη: "Πώς να βγάζω πολλά λεφτά, όταν το μαγαζί που εμφανίζομαι χωράει 300 άτομα;"

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη της δημοφιλούς ερμηνεύτριας

Ελ. Ζουγανέλη: "Πώς να βγάζω πολλά λεφτά, όταν το μαγαζί που εμφανίζομαι χωράει 300 άτομα;"

​Συμπαθητική, γλυκιά ,ανέμελη, εκκεντρική, ποιοτική, όπως κι αν χαρακτηρίσει κανείς την Ελεονώρα Ζουγανέλη το κορίτσι αυτό έχει την τάση να μεταλάσσεται από ήσυχο κορίτσι σε "Αγριμάκι" και τούμπαλιν!

"Πιστεύω πως η εικόνα μου είναι πιο δυναμική από την ψυχή μου. Είμαι πιο ευαίσθητη απ'ότι ίσως δείχνω. Και αυτό φέρνει καμιά φορά φέρνει πιο πολλές δυσκολίες απ'όσες αντέχω" παραδέχεται η ίδια.

Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη που χάραξε τη δική της πορεία μουσικά για το επίθετο της που την ακολουθεί επαγγελματικά αποκαλύπτει : "Πάντοτε ήμουν αποδεσμευμένη από το επίθετο μου. Ίσως κάποιοι με αντιμετώπιζαν με περισσότερη καχυποψία. Αλλά νομίζω ότι με βλέπουν ως 'Ελεωνόρα' τόσο αυτοί που χαίρονται να με ακούνε, όσο και αυτοί που δεν με γουστάρουν". Όσο για την εφηβεία της παραδέχεταιι: "Ήμουν πολύ ελεύθερη, σε βαθμό που τελικά μου δημιουργούσε ανασφάλειες... αλλά αυτό μου έχει δώσει πολλές έντονες εμπειρίες για την ηλικία μου".

Για τα διαφορετικά χρώματα και κουρέματα που έχει επιλέξει κατά καιρούς για τα μαλλιά της , τα οποία είναι πάντα εναλλακτικά και εκκεντρικά, η Ελεωνόρα ισχυρίζεται ότι δεν τ'αλλάζει από βαρεμάρα λέγοντας:΄"Είμαι άνθρωπος που αλλάζω και δοκιμάζω. Τα μαλλιά μου είναι μια τρέλα, ένα φετίχ. Μου αρέσει να έχω φετίχ, αλλά να τα εγκαταλείπω κιόλας."

Τέλος, για τα οικονομικά των τραγουδιστών τα οποία είναι στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο χαρακτηριστικά αναφέρει: "Η γενιά μου δεν βγάζει τα χρήματα που έβγαζε η προηγούμενη, χωρίς να θέλω να κρίνω κανέναν. Δουλέουμε μια φορά τηνεβδομάδα και τρέχουμε σαν τα ρεμάλια. Πώς είναι δυνατόν να βγάζω λεφτά, όταν έμφανίζομαι σ'ένα μαγαζί σαν το "Σταυρό του Νότου" που χωρά 300 άτομα;;". Ωστόσο, συμπληρώνει: "Θεωρώ την γενιά μου τυχερή γιατί της δίνονται δυνατότητες μέσω δυσκολιών να ζήσει έντονα πράγματα.. Αυτό μπορεί να σε κινητοποιήσει να γίνεις δημιουργικός."

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα δώσει μία συναυλία στις 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 21.00 στο Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής. Μαζί της θα συμμετάσχουν ο Σταμάτης Κόκκοτας και ο Vassilikos.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top