Ο Παναγιώτης Πετράκης μας ξεναγεί στο σπίτι του!

«Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη του γιορτή»

Ο Παναγιώτης Πετράκης μας ξεναγεί στο σπίτι του!
Φέτος ο Παναγιώτης Πετράκης δεν πρόλαβε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι η πρώτη φορά που δεν άναψε τα πολύχρωμα λαμπιόνια. Όμως δεν έμεινε έτσι. Φρόντισε για αυτό η μητέρα του,η μεγάλη του αδυναμία, όπως λέει στο Instyle.

Τα Χριστούγεννα ήταν ανέκαθεν μια ιδιαίτερη και αγαπημένη περίοδος για τον γνωστό τραγουδιστή και ηθοποιό. Δεν του αρέσει άλλωστε ο ρεαλισμός της καθημερινότητας και έψαχνε πάντα «λίγες στιγμές μαγείας».


«Τα καλύτερα Χριστούγεννα που έζησα έως τώρα ήταν στα 6 μου. Θυμάμαι πώς έμπαινα μέσα στο σπίτι και η γιαγιά μου η Μαίρη, ήταν συνεχώς μέσα στην κουζίνα και μαγείρευε- ειδικά οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που έφτιαχνε ήταν τα καλύτερα που δοκίμασα στην ζωή μου- η μητέρα μου επιμελούνταν την διακόσμηση των χώρων και γενικά, υπήρχε πάντα ένα πολύ εορταστικό κλίμα και ξέφευγα πολύ», θυμάται.


Ο Παναγιώτης μας ξεναγεί στο δωμάτιο του με το μονό κρεβάτι και τις κοκκινόμαυρες αποχρώσεις. Τα χρώματα δεν είναι τυχαία: «Το κόκκινο αντικατοπτρίζει την αισιοδοξία και τη χαρά που όλοι πρέπει να έχουμε και το μαύρο τις πιο δύσκολες και μελανές περιόδους», λέει και προσθέτει: «Παρόλο που από την φύση μου είμαι αισιόδοξος, υπάρχουν αρκετές στιγμές μέσα στον μήνα που «πέφτω ψυχολογικά», ιδίως με τα επαγγελματικά που είναι η προτεραιότητα μου. Τότε κλειδώνομαι στο δωμάτιο μου».

Ο Παναγιώτης μοιάζει λίγο με μικρό παιδί, ενώ όπως παραδέχεται είναι σπιτόγατος. Από το να κυκλοφορεί στα clubs προτιμάει να μένει στο σπίτι, με παρέα το τζάκι του και αυτή την λεπτή μυρωδιά πορτοκαλιού και κανέλας, που αναδύουν τα κεριά του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top