Το «Σφύριξα κι έληξες» αφιέρωσε ο Kutcher στην Demi Moore

ΔΕΙΤΕ τον αποκλειστικά στο STAR να ξεσαλώνει στον Κιάμο

Το «Σφύριξα κι έληξες» αφιέρωσε ο Kutcher στην Demi Moore

Μια γεύση από… Athens by night πήρε ο Ashton Kutcher που έφτασε στη χώρα μας σαν τον… κομήτη και άφησε τους πάντες να τον χαζεύουν σαν χαμένοι.

Αφού λοιπόν όπως έγραψε το star.gr ο Ashton πήγε στο club που παίζει μουσική η Ναταλία Γερμανού, είπε να συνεχίσει τη διασκέδαση με… greek μπουζούκι.

Πήγε λοιπόν στον Πάνο Κιάμο και τον… ποπό του δεν τον έβαλε στην καρέκλα. Και να σου τα γαρύφαλλα, και να σου τα… λικνίσματα στους ρυθμούς του τσιφτετελιού.

Για φρεσκοχωρισμένος, μι�� χαρά ήταν το παιδί. Αλί από την Demi που έχει μείνει μισή από τη στενοχώρια και αρχίσει να παίρνει δυο, δυο τα σκυλάκια για να μην νιώθει μοναξιά.

Όταν δε άκουσε το «Σφύριξα κι έληξες» από τον Πάνο Κιάμο, έκανε… κανονικό χαμό και αφιέρωσε το τραγούδι στην… πρώην.

Και μετά από την απίστευτη αυτή κραιπάλη, οι σωματοφύλακές του έκαναν ότι μπορούσαν για να μην τον πάρει κανένα… μάτι, αλλά δεν μπόρεσαν να τον γλιτώσουν και από την κάμερα του STAR.

Πληροφορίες θέλουν ο Kutcherνα μένει στην Ελλάδα μία ακόμα εβδομάδα και όπως καταλαβαίνετε δε θα αφήσει μπουζούκι, για μπουζούκι. Γιατί όχι; Ελεύθερο παιδί είναι, μπορεί να κάνει και την τύχη του εδώ στο… Ελλάντα!

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top