Μετά το club, o Αshton Kutcher «τα έσπασε» στον Πάνο Κιάμο!

Τιμά και με το παραπάνω τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας!

Μετά το club, o Αshton Kutcher «τα έσπασε» στον Πάνο Κιάμο!
Ο Ashton Kutcher ήρθε Ελλάδα και είναι αποφασισμένος να μην αφήσει νυχτερινό μαγαζί για νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας!

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, ο 33χρονος ηθοποιός μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ιταλία με την νέα του αγαπημένη, ήρθε και στη χώρα μας, όπου διασκέδασε στο club που παίζει μουσική η Ναταλία Γερμανού.

Περιστοιχισμένος από μπράβους που δεν άφηναν να περάσει κουνούπι, ο 33χρονος ηθοποιός είχε για παρέα του δυο κούκλες, ενώ δεν σταμάτησε όλη τη βραδιά να καπνίζει και να πίνει!

Μετά το club όμως, ξέρετε πού πήγε; Στον Πάνο Κιάμο! Εκεί «τα έσπασε» ο πρωταγωνιστής των «Two and a Half Men»! Γιατί Ελλάδα χωρίς μπουζούκια γίνεται; ΔΕΝ γίνεται!

Όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία, ο Kutcher παρακολουθεί με πολύ ενδιαφέρον το πώς διασκεδάζουν οι Έλληνες στα μπουζούκια, ενώ χαμογελά αμυδρά.

Και αν νομίζετε πως στη συνέχεια πήγε για ύπνο... απατάστε! Μαζί με την πολυάριθμη παρέα του και φυσικά την νέα του αγαπημένη, επισκέφτηκαν και άλλο club της Αθήνας, όπου έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Καταλάβατε έτσι; ο Αshton το διασκεδάζει στα νυχτερινά μαγαζιά, και η Demi Moore είναι παρέα με τον πόνο της και τα τρία τσιουάουα της.

*Περισσότερες λεπτομέρειες, θα σας δώσουμε στη συνέχεια της ημέρας...!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top