Κ. Παπουτσάκη: «Είμαι καλά και προσεχώς καλύτερα»

«Η δουλειά μου είναι η ζωή μου», δηλώνει

Κ. Παπουτσάκη: «Είμαι καλά και προσεχώς καλύτερα»

Στο Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή του Ok@night μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Τι μας αποκάλυψε η Κατερίνα; Όχι βέβαια ότι είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Λαγούτη, αρκέστηκε σε μια πιο γενική κουβέντα με το Θέμη, με τον οποίο τα είχαν ξαναπεί πρόσφατα στο Μες στην ��αλή χαρά.

Η Κατερίνα λοιπόν μας μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από τη δουλειά της.

«Οι λόγοι που έγινα ηθοποιός είναι πολύ συγκεκριμένοι. Έγινα επειδή αγαπάω αυτή τη δουλειά. Για μένα είναι τα πάντα, η ζωή μου. Αναπνέω μέσα από αυτό. Για μένα είναι υπαρξιακό το θέμα της επιλογής μου αυτής. Δεν έχει να κάνει με όλο αυτό, για να γίνω εξώφυλλο και να μιλάνε για μένα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα στο Θέμη, στον οποίο επανέλαβε και τον μεγάλο της πόνο. Το κυνηγητό ντε που παίζει με τους παπαράτσι και τα δημοσιεύματα που διαβάζει κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή.

«Δεν ελέγχεται αυτό. Δεν συνηθίζεται μωρέ. Αν ήμουν ένας άνθρωπος που έκανε αυτή τη δουλειά για τη δόξα και να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά μου, πιθανά να ήμουν ok με αυτό και να το επεδίωκα και να μου άρεσε. Δεν είμαι όμως έτσι, αυτό είναι το θέμα», τόνισε.

Μάλιστα τα έβαλε και πάλι με τα media που παρουσιάζουν μια εικόνα της, πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα.

«Τα media μπορεί να σε παρουσιάσουν κάπως που να μην έχει σχέση με εσένα. Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Διαλέγεις αυτό που σου κοστίζει λιγότερο. Θα μου κόστιζε πολύ περισσότερο να κλειστώ στο σπίτι μου για να παρουσιάσω την τέλεια εικόνα, για να μη γραφτεί τίποτα ή να μην πουν κάτι. Και αυτό είναι φοβερό, είναι φασισμός. Αυτό θα μου κόστιζε πολύ περισσότερο από το να ζω την δική μου ζωή. Γιατί ζούμε μία φορά!» είπε.

Όταν όμως η κουβέντα ήρθε στα προσωπικά της η Κατερίνα δεν ήταν και τόσο λαλίστατη!!!

«Είμαι καλά. Προσεχώς καλύτερα», είπε κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top