Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει ποιός είναι ο άντρας της ζωής της!

Εξομολογείται μέσα από τίτλους τραγουδιών της

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει ποιός είναι ο άντρας της ζωής της!

Αποκαλύψεις για την ζωή της μέσα από τίτλους τραγουδιών της κάνει η Άννα Βίσση, που μεταξύ άλλων παραδέχεται ποιός είναι ο άνδρας της ζωής της, το μαρτύριό της, αλλά και αν έχει κάνει κάτι απαγορευμένο.


Ποζάροντας στο περιοδικό «Celebrity», η τραγουδίστρια λέει χαρακτηριστικά: «ο άντρας της ζωής μου είναι η μάνα μου! Μεγάλη επιρροή και σπουδαία στήριξη. Πάντως, και οι άντρες είναι απαραίτητοι, δεν λέω».


Για την κόρη της, Σοφία, η Άννα μιλά με τα τραγούδια «αγάπη υπερβολική» και «τρένο», επισημαίνοντας πως το πρώτο οδηγεί στα μάτια της και το δεύτερο στην αγκαλιά της.


«Συνήθως τα μαρτύριά μου έχουν να κάνουν με τις πείνες που εθελοντικά υφίσταμαι προκειμένου να είμαι αδύνατη. Γιατί μου αρέσει πολύ το φαγητό και δεν το απολαμβάνω. Δεν το ξεπέρασα ποτέ και ούτε πρόκειται», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ παραδέχεται πως έχει βγάλει κραυγές μεγάλης στεναχώριας και απόγνωσης.


Πλατωνικό έρωτα δεν έχει νιώσει η Άννα, όμως, έχει βιώσει έρωτα που πέρασε στο στά��ιο της αγάπης άνευ σεξουαλικής έξαρσης! «Ήταν ok η ζωή και έτσι», προσθέτει.


«Αν ήμουν άντρας, θα διάλεγα άλλες γυναίκες από τις τσούλες που περιγράφει η Κοντοβά στον στίχο της, τις προς αποφυγήν δηλαδή. Νομίζω θα ήμουν πιο συναισθηματικός άνδρας, πιο ρομαντικός», συνεχίζει η ίδια και συμπληρώνει πως έχει κάνει απαγορευμένα πράγματα όπως όλοι, σε σχέση με τον καθωσπρεπισμό της κοινωνίας μας.


Αυτό τον καιρό η Άννα δεν είναι «ερωτευμενάκι», ενώ επισημαίνει πως παραδέχεται τα λάθη της και λέει «φταίω» και χαρακτηρίζει το «Δώδεκα» ως το ωραιότερο τραγούδι της!



Δείτε την φωτογράφηση της Άννας στο περιοδικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top