Αθηνά Οικονομάκου: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή!»

«Μ΄αρέσει ο άντρας κυνηγός. Δεν διεκδικώ και δεν φλερτάρω»

Αθηνά Οικονομάκου: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή!»
Για το πώς θέλει να την φλερτάρουν οι άντρες, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας, μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου στο «Πρωινό mou».

Η νεαρή ηθοποιός, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι «πάρα πολύ καλά» στην προσωπική της ζωή, χωρίς να διαψεύσει αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει αν είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή.

Το μόνο που πρόσθεσε, είναι πως «με τον Ησαΐα έχουμε βγει κάποιες φορές. Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Όταν έρθει η στιγμή να παντρευτώ και να είμαι έγκυος, θα σας τα πω!»

Σε μια σχέση, δεν κάνει ποτέ εκείνη το πρώτο βήμα: «δεν διεκδικώ έναν άντρα. Μ΄αρέσει να είναι ο άντρας κυνηγός. Πώς να ερωτευτείς έναν άνδρα αν δεν τον ξέρεις;»

Για την «κακιά Ξένια» από τη «Ζωή της Άλλης», σημαντικός είναι ο τρόπος που την φλερτάρει ένας άνδρας:

«Αν το κάνει με σεβασμό και ευγένεια, ακόμα και να μην μ΄αρέσει δεν θα το συνεχίσω, αλλά θα το δεχτώ. Ακόμα και να μ΄αρέσει ο άλλος, αν δεν με ικανοποιεί ο τρόπος του, απομακρύνομαι».

Η ίδια όμως φλερτάρει; «δεν είμαι αυτής της άποψης και δεν το κάνω. Δεν μ΄αρέσει να ευνουχίζω τους άντρες και γενικά δεν φλερτάρω. Το μόνο που μπορεί να κάνω είναι να κοιτάξω λίγο πιο έντονα κάποιον. Να του δείξω πως μπορεί να κάνει το βήμα να με προσεγγίσει. Δεν θα μιλήσω πρώτη, δεν μου βγαίνει και δεν το΄χω σκεφτεί καν».

Όσο για το ποιος είναι για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος;

«Αυτός που θα με κάνει να νιώθω σιγουριά και ασφάλεια. Να είναι όμορφος, έξυπνος, να έχει χιούμορ, να τον θαυμάζω για τα ταλέντα του, για τη δουλειά του, αλλά το να με κάνει να νιώθω ασφάλεια είναι το πιο σίγουρο και το πιο σπάνιο».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top