Rihanna: Με μπικίνι στα Barbados!

Δείτε τις καυτές της καμπύλες

Rihanna: Με μπικίνι στα Barbados!
Η Rihanna φόρεσε το μπικινάκι της, έβγαλε έξω όλη την καλοκαιρινή της διάθεση και επέστ��εψε στον τόπο καταγωγή της, στα νησιά Barbados.

Η 23χρονη pop star, πήγε στην πατρίδα της για να περάσει μαζί με την οικογένεια αλλά και τους παιδικούς της φίλους, την «Boxing Day» (πρόκειται για επίσημη αργία η οποία γιορτάζεται μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα και αποτελεί έθιμο που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, όταν οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα στους μη έχοντες την επομένη των Χριστουγέννων).
Η Rihanna δεν ξέρουμε αν τήρησε το έθιμο, ξέρουμε όμως πως καλοπέρασε, ξεκουράστηκε, και ευχαριστήθηκε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Φορώντας ένα πολύ καυτό μπικίνι και με έντονη την σέξι διάθεση, η νεαρή τραγουδίστρια «ανέβασε» στο Twitter της φωτογραφία όπου ποζάρει κοιτώντας και φιλώντας προκλητικά τον φακό.
Ξεκουράζεται η Rihanna, περνώντας ευτυχισμένες στιγμές με τους κοντινούς της ανθρώπους, μιας και το έχει τόσο ανάγκη.

Άλλωστε όπως σας είχαμε γράψει και πριν από λίγο καιρό, η 23χρονη σταρ είχε κουραστεί τόσο πολύ από την παγκόσμια περιοδεία της, με αποτέλεσμα να παίρνει την Beyonce τηλέφωνο, κλαίγοντας και ζητώντας μια καλή συμβουλή και λίγη παρηγοριά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top