60.226 mails στην Ελένη για ένα ζευγάρι γόβες Δούκας Χατζηδούκας

Έπεσε το σύστημα στην εκπομπή της Μενεγάκη

60.226 mails στην Ελένη για ένα ζευγάρι γόβες Δούκας Χατζηδούκας

Χαμός έγινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που αποφάσισε χρονιάρες μέρες να κάνει ένα πολύ special δώρο στις τηλεθεάτριές της. Την προηγούμενη Παρασκευή λοιπόν ανακοίνωσε ότι αφήνει περιθώριο στις φίλες της τέσσερις ολόκληρες μέρες για να στείλουν e– mail για ένα ζευγάρι πανάκριβες γόβες του Δούκα Χατζηδούκα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι σμαραγδί γόβες με ένα μαύρο φτερό στο πίσω μέρος, tres chic και ότι πρέπει αν θέλετε να κάνετε μια πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Τις γόβες αυτές λοιπόν τις λιμπίστηκαν πολλές τηλεθεάτριες. Συγκεκριμένα 60.226, αφού τόσα ήταν τα e-mails που κατάφεραν οι άνθρωποι της εκπομπής να δουν στο mail της εκπομπής.

Φυσικά ούτε λόγος για να εκτυπώσουν τόσα mails ή για να τα διαβάσουν. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ελένη θα χρειάζονταν ολόκληρες μέρες, οπότε κατέβασαν τον υπολογιστή στο πλατό για να γίνει ηλεκτρονική κλήρωση.

Η τυχερή ήταν μια κυρία με τρίδυμες κόρες, η οποία έχει και στο παρελθόν κερδίσει δώρα που έχει χαρίσει η Ελένη. Μιλάμε για μεγάλη τύχη δηλαδή.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο ζευγάρι γόβες, δεν κατάφερε να αντισταθεί ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού τις επέλεξε για να τις φορέσει με ένα εμπριμέ, μίνι φορεματάκι στο πρωτοχρονιάτικο εορταστικό πρόγραμμα του Πρωινού mou που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου.

Δείτε πώς περιέγραψε η Ελένη το χαμό που έγινε στο mail της εκπομπής για τις γόβες του Δούκα Χατζηδούκα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top