Πέγκυ Τρικαλιώτη: Είναι έγκυος!!!

Πότε θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η ηθοποιός;

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Είναι έγκυος!!!

Το πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περι��δικού OK!, η 39χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της Θανάσης Δόσης (στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας) ετοιμάζονται να γίνουν γονείς σε έξι μήνες, αν και επισήμως κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία. Το περιβάλλον τους αναφέρει πάντως ότι η Πέγκυ ετοιμάζεται να μπει στον τρίτο μήνα της κύησης.

Παρ’όλα αυτά, το μυστικό τους αποκαλύφθηκε, όταν εκείνη αναγκάστηκε να ακυρώσει την συμμετοχή της στην παράσταση Δεν μ’αγαπάς, Δεν μ’αγαπάς που επρόκειτο να ανεβάσει τον Φεβρουάριο με συμπρωταγωνίστρια την Ρένη Πιττακή στο Θέατρο Βασιλάκου.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο και τους τελευταίους μήνες συζεί. Οι φίλοι τους πάντως δηλώνουν ότι δεν θα αργήσουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Ωστόσο, πρόσφατα, η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι το θέμα του γάμου δεν την απασχολούσε ιδιαίτερα: «Μπορώ να με φανταστώ να ζω για πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και αυτό είναι το ζητούμενο και να έρθει κι ένα παιδί, αλλά δεν υπάρχει το να παντρευτώ ως εμμονή στο κεφάλι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top