Έγκυος για δεύτερη φορά η Alessandra Ambrosio!!!

Το «αγγελούδι» διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Έγκυος για δεύτερη φορά η Alessandra Ambrosio!!!
Στα βήματα της Andriana Lima βαδίζει σταθερά η Alessandra Ambrosio! H Βραζιλιάνα καλλονή της «Victoria’ s Secret» είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Το 30χρονο «αγγελούδι» με τις καταπληκτικές αναλογίες, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως η ίδια αποκάλυψε στο βραζιλιάνικο περιοδικό «Istoe Gente».

Μαρτύρησε μάλιστα πως έκανε έκπληξη στον σύντρ��φο της ανήμερα των γενεθλίων του στις 4 Σεπτεμβρίου, ανακοινώνοντας του το χαρμόσυνο νέο πως περιμένουν και δεύτερο παιδάκι!

Η Ambrosio, δεν ξέρει ακόμα τι φύλο έχει το μωρό, ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που την νοιάζει.
Η Βραζιλιάνα καλλονή, έχει ήδη ένα κοριτσάκι τριώ ετών με τον αρραβωνιαστικό της Jamie Mazur, με τον οποίο δεν έχουν ακόμα παντρευτεί.

Τι δηλώνει η ίδια για το μωρό που περιμένει;

«Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και είμαι πολύ συγκινημένη που θα προσθέσουμε ένα μέλος ακόμα. Είμαι πολύ τυχερή που έχω μια οικογένεια η οποία μ’ αγαπά και με υποστηρίζει. Είναι ευλογία που καταφέρνουμε και αυξανόμαστε».

Για την ιστορία πάντως, να σας πούμε πως στο περίφημο show της «Victoria’s Secret» που έγινε τον περασμένο μήνα, η Alessandra ήταν ήδη ΔΥΟ μηνών έγκυος και ΔΕΝ φάνηκε ΤΙΠΟΤΑ, καθώς κατάφερε επιμελώς να κρύψει την κοιλιά της, παρά τα σέξι εσώρουχα που φορούσε.

*Κάντε κλικ στο video και δείτε το show της Victoria´ Secret όπου η Alessandra Ambrosio είναι ήδη δυο μηνών έγκυος, με την κοιλίτσα της ίσα ίσα να εξέχει...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top