Το θρίλερ που έζησε ο Κ. Κοροξενίδης

Οι εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των ληστών

Το θρίλερ που έζησε ο Κ. Κοροξενίδης

Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης ήρθε αντιμέτωπος με τους δυο αγνώστους, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Μέσα σε λίγα λεπτά δέχτηκε χτυπήματα από τους δυο αγνώστους, οι οποίοι αφού τον έκλεψαν, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον κλείδωσαν στο μπάνιο.

Η μητέρα του μίλησε αποκλειστικά στο Σταρ για τον εφιάλτη που έζησε ο γιός της, ο οποίος όπως είπε έχει υποστεί ισχυρό σοκ. Οι δυο άντρες πήδηξαν το φράχτη του συγκροτήματος, περπάτησαν αθόρυβα στον κήπο και αφού σκαρφάλωσαν στον πρώτο όροφο, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα. Ο συναγερμός άρχισε να χτυπά και τότε ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης επέστρεψε σπίτι να δει τι συμβαίνει.

Η εταιρία security δεν μπόρεσε να βρει στο κινητό την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία ήταν έξω μαζί με τον τρίχρονο γιο της. Έτσι μετά κάλεσε τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν κοντά στην Πολιτεία και έφτασε στο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά… Δε θέλει καν να σκέφτεται τι θα είχε συμβεί, αν η Μαριλένα Παναγωτοπούλο είχε ακούσει το κινητό της να χτυπά!

Παρόλο το σοκ, ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης βρήκε το κουράγιο και κατάφερε να λυθεί σιγά σιγά, μέχρι που οι γείτονες άκουσαν τις φωνές του από το διαμέρισμα και κάλεσαν την αστυνομία. Το μυαλό όλων είναι τώρα στην Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ώστε να γεννήσει μέσα στον Ιανουάριο χωρίς προβλήματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top