Sinead O’ Connor: Παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε… 16 μέρες!

Ρεκόρ διαζυγίου. Ξεπέρασε ακόμα και την Kim Kardashian

Sinead O’ Connor: Παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε… 16 μέρες!
Κάθε ρεκόρ έσπασε η Sinead O’ Connor! Η 45χρονη τραγουδίστρια κατάφερε το… «ακατόρθωτο». Να παντρευτεί τον καλό της σε λιγότερο από ένα μήνα, και να χωρίσει μέσα σε…16 μέρες!

Είναι η τέταρτη φορά που η τραγουδίστρια χωρίζει, αλλά αυτή τη φορά, πρέπει να την πείραξε πολύ, αν κρίνουμε από το σπαραξικάρδιο μήνυμα που ανέβασε στο επίσημο site της και εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον σύζυγο της, Barry Herridge.

Η Sinead θεωρεί πώς τους χώρισαν τα… τρίτα πρόσωπα!
«Από τη στιγμή που εγώ και ο σύζυγος μου σμίξαμε, όχι πολύ καιρό πρίν, υπήρχαν άτομα από το φιλικό του περιβάλλον, που του ασκούσαν έντονη πίεση εναντίον μου. Υπήρχαν άνθρωποι που μπορεί να μην με είχαν συναντήσει ποτέ, αλλά είχαν άποψη για μένα διαμορφωμένη από τα όσα άκουγαν στα media».

Η γκρίνια και τα «λόγια» στο ζευγάρι όπως ισχυρίζεται η ίδια, ξεκίνησαν μόλις τρεις ώρες μετά το γάμο τους στο Las Vegas, όταν οι κοντινοί φίλοι του συζύγου της άρχισαν να του βάζουν ιδέες πως αυτό που έκανε δεν ήταν και ο,τι πιο σωστό ή έξυπνο.

Όπως ξεκαθάρισε η ίδια «αν συνέχιζε να μένει μαζί του, ήξερα πως θα τον εγκατέλειπαν όλοι οι δικοί του άνθρωποι και δεν μπορούσα να του το κάνω αυτό. Δε μπορώ να στερήσω από κανέναν την προσωπική του ζωή. Μια γυναίκα θέλει να προκαλεί μόνο χαρά στον άντρα της. Άρα; αν αγαπάς κάποιον, πρέπει απλά να τον αφήσεις ελεύθερο!»
Τέλος, τόνισε πως «είναι ένας θαυμάσιος άνδρας. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Λυπάμαι πολύ που δεν είμαι μια «κανονική» γυναίκα. Κάναμε λάθος που βιαστήκαμε να παντρευτούμε και δε υπολογίσαμε ούτε τις συνέπειες αλλά ούτε και τις αντιδράσεις. Ήταν πολύ δυστυχισμένος γι΄αυτό και αποφάσισα να τελειώσω τον γάμο. Είναι πολύ όμορφος και καλός για να τον φυλακίσω».

Μάλιστα, η Sinead, στο μήνυμα της αναφέρει πως μερικές ώρες μετά το γάμο, η ίδια έψαχνε απελπισμένα να καπνίσει μαριχουάνα, κάτι που μάλλον δεν ενθουσίασε τον σύζυγο της.

*Για την ιστορία πάντως, να σας πούμε πως οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 8 Δεκεμβρίου σε μια λαμπερή τελετή στο Las Vegas χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ συγγενή ή φίλο. Ως παντρεμένοι έμειναν μαζί ΜΟΛΙΣ εφτά μέρες και στη συνέχεια χώρισαν.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top