Τα τραυματικά παιδικά χρόνια του Κ. Χριστοφόρου

Υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Για τα άσχημα παιδικά του χρόνια μίλησε στην εκπομπή «Μίλα» ο Κ. Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έζησε την βία μέσα στην οικογένειά του και αποκάλυψε τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε παιδί.

«Ήμουν τεσσάρων ετών και θυμάμαι να ξυπνάω τη νύχτα και να νομίζω πως βρίσκομαι σε πόλεμο», είπε ο Κωνσταντίνος μιλώντας στην εκπομπή. Μάλιστα κάποια στιγμή όταν ήταν δέκα χρονών, δεν άντεξε άλλο και ζήτησε ο ίδιος από τους γονείς του να χωρίσουν.

«Η μητέρα μου δεν το έκανε, από τεράστια αγάπη ��ου είχε στον πατέρα μου και από την ανάγκη της και τη λαχτάρα της να προστατεύσει την οικογένειά της. Ίσως και από την ελπίδα ότι θα φτιάξουν τα πράγματα. Αλλά τα πράγματα δεν έφτιαξαν, έγιναν ακόμα χειρότερα», είπε.

Κάποια στιγμή βέβαια το διαζύγιο ήταν η μόνη λύση, αλλά πέρασαν πάρα πολλά χρόνια, όταν ο τραγουδιστής και τα αδέλφια του ήταν αρκετά μεγάλοι.

Ο Κωνσταντίνος εξομολογήθηκ�� επίσης ότι δεν μπορεί να μιλήσει με τον πατέρα του και ότι εδώ και ένα χρόνο, από τη στιγμή που εκείνος αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την ενδοοικογενειακή βία την οποία έζησε, ο πατέρας του δε θέλει να του μιλήσει.

«Δεν κρατάω κακία στον πατέρα μου και τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά είναι πολύ δύσκολο να του μιλήσω. Λες και κλειδών��ι κάτι μέσα μου. Μπορεί να είναι οργή, μπορεί να είναι θυμός, μπορεί να είναι η απουσία που ένιωθα, αλλά τώρα θέλω να απέχω. Τον αγαπάω, αλλά από απόσταση», τονίζει.

Πάντως όλα αυτά που έχει ζήσει τον έχουν κάνει να μη θέλει να κάνει δική του οικογένεια, ενώ αποδίδει στα τραυματικά παιδικά του χρόνια και τον υπερβολικό τρόπο που αντιδρά μερικές φορές όταν νιώθει ότι αδικείται. Όπως στο Dancing για παράδειγμα.

Ο τραγουδιστής τέλος δε δίστασε να παραδεχθεί ότι του έχει συμβεί να ξεπερνά και ο ίδιος τα όρια και να γίνεται βίαιος σαν τον πατέρα του.

«Έπιασα τον εαυτό μου να γίνομαι κι εγώ βίαιος. Σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό που μισούσα με κυνηγούσε», είπε.

Το μήνυμα όμως που στέλνει ο Κωνσταντίνος στα παιδιά, είναι ότι όταν αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις μέσα στο σπίτι τους δε θα πρέπει να ντρέπονται και θα πρέπει να μιλάνε ανοιχτά. Μόνο έτσι θα μπορέσουν και να προστατευτούν και να το ξεπεράσουν ευκολότερα.

Δείτε το video…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top