«Από τότε που ήλθα στην Αθήνα έχω αλλάξει έντεκα σπίτια»

Γιατί ο Ορέστης Τζιόβας έχει την μετακόμιση για... πλάκα;

«Από τότε που ήλθα στην Αθήνα έχω αλλάξει έντεκα σπίτια»

Μπορεί οι περισσότεροι να τον ρωτούν ακόμη για την σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, όμως για τον Ορέστη Τζιόβα αυτό είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο. Από την στιγμή που ασχολήθηκαν από την αρχή αυτής της σχέσης, ήταν αναμενόμενο να ασχοληθούν ακόμη περισσότερο όταν τελείωσε, δηλώνει.

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, την κατάσταση της χώρας, αλλά και τα νέα δεδομένα που επικρατούν πλέον στον χώρο της δουλειάς του που πλήττεται από την οικονομική κρίση. Αλήθεια, πώς τα βγάζει πέρα ο ίδιος;

«Τρώω από τα έτοιμα και με τα χρήματα που κερδίζω από το θέατρο. Γενικώς είμαι ολιγαρκής άνθρωπος. Ποτέ δεν ήμουν τσιγκούνης και μίζερος, ούτε όμως φιλάργυρος. Όταν ζορίζομαι οικονομικά, ψάχνω να βρώ συμπληρωματικό εισόδημα», δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει πολλές δουλειές, όπως σερβιτόρος, μπαρμαν, μεταφορέας, ενώ έχει δουλέψει σε ίντερνετ καφέ και βενζινάδικο.

Αυτό, όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η δήλωσή του ότι από τότε που ήλθε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, έχει αλλάξει… έντεκα (!!!) σπίτια εξαιτίας του ότι φοβάται το κέντρο της πόλης.

«Για την ακρίβεια, στο πρώτο σπίτι στην Αθήνα, ήμουν φιλοξενούμενος στον Βύρωνα. Μετά μετακόμισα στην Κουμ��υνδούρου και στην συνέχεια στην Ομόνοια. Εχω αλλάξει έντεκα σπίτια στην Αθήνα. Ναι, με φοβίζει πολύ το κέντρο. Κάποτε κυκλοφορούσα με τα πόδια και δεν ένιωθα ευάλωτος. Τώρα πια φοβάμαι και με την μηχανή. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί».

Παρ’όλα αυτά, έχει συνδικαλιστική άποψη και κατεβαίνει στις πορείες. «Ισχύει αν και έχω αλλάξει άποψη. Εδικά όταν είδα σε πορείες αστυνομικούς μαζί με κουκουλοφόρους. Σκέφτηκα ότι ήταν ένα πανηγύρι χωρίς νόημα. Και γιατί να πετάξουν πέτρες στους αστυνομικούς; Την δουλειά τους κάνουν κι εκείνοι. Δεν είναι αυτοί οι εχθρός. Αν δεν είσαι εντάξει μέσα σου, δεν έχεις λόγο να κατεβείς στις πορείες. Τώρα που μεγάλωσα κατάλαβα ότι η πορεία έχει νόημα μόνο όταν συμπεριφερόμαστε ως κοινωνικά όντα».

Κλείνοντας την στυνέντευξή του στην Espresso, ο Ορέστης μίλησε για τα ελαττώματα και τα προτερήματα που θεωρεί ότι έχει σαν άνθρωπος. «Είμαι δοτικός, ευγενικός και μπορώ να γίνω και διακριτικός. Από την άλλη είμαι παρορμητικός, κυκλοθυμικός και τώρα πια είμαι και καχύποπτος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top