Η Kim Kardashian αναδείχθηκε η πιο αγενής διάσημη

Δυσαρεστημένοι οι θαυμαστές της με το διαζύγιο express

Η Kim Kardashian αναδείχθηκε η πιο αγενής διάσημη

Μπορεί ο ανδρικός πληθυσμός να μην μπορεί να αντισταθεί στις ζουμερές καμπύλες της, όμως η Kim Kardashian φαίνεται ότι πληρώνει πολύ ακριβά το διαζύγιο express που πήρε από τον Chris Humphries.

Γι’ αυτό και την ανακήρυξαν την πιο αγενή celebrity της χρονιάς, γιατί μέσα από το reality δεν κατάφερε να κρύψει τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και το πόσο κακομαθημένη είναι.

Ήταν άπειρες οι φορές που είχε προσβάλει τον πρώην σύζυγός της μπροστά στις κάμερες, ακόμα κι όταν αυτός μπήκε στο σπίτι τους και αντίκρισε τη γυναίκα του και τις φίλες της να κάνουν γιόγκα με τα στριγκάκια υπό την καθοδήγηση ενός γυμνού άνδρα!!!

Ο γάμος της με τον Chris κράτησε μόλις 72 μέρες και οι καυγάδες τους ήταν περισσότεροι και από αυτούς που κάνουν ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια.

Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα, που έκανε πολλούς θαυμαστές της να… σπαστούν από τη συμπεριφορά της και πολλοί πλέον να θεωρούν ότι π��ντρεύτηκε μόνο και μόνο για να ανέβουν τα νούμερα του reality που πρωταγωνιστεί.

Παρ’ όλ’ αυτά, η Kim δεν πτοείται. Ξέρει καλά ότι πουλάει και ότι πιο πολύ πουλάνε οι καμπύλες της. Γι’ αυτό και για τα Χριστούγεννα είπε να κάνει ένα δώρο στους θαυμαστές της και ανέβασε στο Twitter μια sexyφωτογραφία της.

Σιγά μην κάτσει να σκάσει…

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top