Π. Δαδακαρίδης: «Κυνηγάω τους έρωτες σαν τρελός»

Οι κλίκες, η χλιδή που μισεί και η ανασφάλεια για το μέλλον

Π. Δαδακαρίδης: «Κυνηγάω τους έρωτες σαν τρελός»

Συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ Weekly έδωσε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε για τον έρωτα, την οικονομική κρίση και την ανασφάλεια που νιώθει λόγω του επαγγέλματός του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι μεγάλωσε αρκετά φτωχικά και με στερήσεις, αλλά είχε δίπλα του την οικογένειά του που του στάθηκε πάρα πολύ.

«Ζήτημα να είχα ένα ζευγάρι αθλητικά που μου έκανε δώρο η γιαγιά μου από τη χριστουγεννιάτικη σύνταξή της», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος παραδέχθηκε όμως ότι δεν έχει ζηλέψει ποτέ την χλιδή, όταν μάλιστα έβγαλε τα πρώτα του χρήματα το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ξεπληρώσει τα χρέη του.

«Ξεχρέωσα τις κάρτες μου που ήταν στο όριο και τις έκοψα. Επέστρεψα τα δανεικά στους φίλους μου. Έκτοτε έκανα αυτό που είχα μάθει να κάνω σε όλη μου τη ζωή: οικονομία. Δε γεννήθηκα μέσα στη χλιδή και ποτέ δε τη ζήλεψα», λέει.

Μάλιστα πριν γίνει ηθοποιός έχει κάνει και άλλες δουλειές. Από πλασιέ στην ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς μέχρι βοηθός μπογιατζή.

Και μπορεί να αγαπά πολύ τη δουλειά του αλλά όπως τονίζει και ο ίδιος καθημερινά πιέζεται.

«Λόγω επαγγέλματος κάθε έξι μήνες πρέπει να ψάχνω για δουλειά. Κάθε φορά φοβάμαι ότι δε θα έχω δουλειά. Δεν έχω ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα που θα μου επέτρεπε την επιλογή να καθίσω για ένα διάστημα. Αγωνίζομαι όπως όλοι», τονίζει.

Ο Πυγμαλίων αποκάλυψε επίσης ότι έχει κλάψει και έχει πάθει κατάθλιψη για μια γυναίκα, παρ’ όλ’ αυτά λέει ότι θέλει πάντα να είναι ερωτευμένος.

«Κυνηγάω τους έρωτες σαν τρελός», λέει και αποκαλύπτει ότι αυτήν την περίοδο στα προσωπικά του είναι τέλεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top