Έλενα Παπαβασιλείου: «Έχω χαστουκίσει άνδρα»

Τί λέει για τον χωρισμό της και την Γερμανού

Έλενα Παπαβασιλείου: «Έχω χαστουκίσει άνδρα»
Για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού, την σχέση που είχε και τελείωσε αλλά και άλλα πολλά μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Mou η Έλενα Παπαβασιλείου.

Για την Ναταλία Γερμανού

«Νιώθω πολύ απελευθερωμένη φέτος γιατί ήμουνα πολύ εγκλωβισμένη όχι από τους γύρω μου. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας και νομίζω ότι γίνομαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Ήμουν φοβισμένη πολύ πέρυσι και με είχε πιάσει μια δεύτερη εφηβεία.

Φέτος βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.»

«Όταν κόπηκε η εκπομπή Πάνω στην Ώρα στεναχωρήθηκα . Υπάρχει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά… δεν το είδα ότι στο Μες στην Καλή Χαρά μιλάω λιγότερο. Θεωρώ ότι κερδίζω και από αυτήν την εκπομπή πράγματα.»

«Έχει την ενέργεια ενός παιδιού, είναι κυρία στις συνεργασίες της και είναι μια φτασμένη παρουσιάστρια » ήταν τα τρία που είπε για το Ναταλάκι.

Όσο για την Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε πως «Δεν έχω συγκρίνει ποτέ τον εαυτό μου με την Σίσσυ Χρηστίδου, βλέπω τι κάνω εγώ.»

Για την σχέση που τελείωσε

«Είμαι πολύ ήρεμη στα προσωπικά μου. Το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για μένα και δεν ήξερα αν θα έχω δουλειά. Έτσι είπα να διασκεδάσω με φίλους και φίλες. Εκεί προέκυψε… η σχέση. Μόνο τα καλύτερα έχω να σκεφτώ για αυτήν την σχέση. Μου έδωσε πολύ θετική ενέργεια όλο αυτό. Τώρα όμως δεν είμαστε μαζί. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Ξεκίνησε και τελείωσε καλά.»

Για τον γάμο

«Κάποια στιγμή θέλω κι εγώ να κάνω την δική μου οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που γεννιέται από μια πολύ ωραία σχέση. Πάντως κάποια στιγμή στην ζωή της είχε μπει στην διαδικασία να σκεφτεί μήπως ήταν αυτός… ο κατάλληλος αλλά όπως τόνισε τελικά δεν ήταν…»

Το πιο ωραί�� δώρο που της έκαναν και έκανε

«Το πιο ωραίο δώρο που μου έχουν κάνει αυτές τις μέρες είναι συναισθηματικής αξίας και είναι ένα τραγούδι που μου έγραψαν. Αυτός που μου το έγραψε δεν είναι επώνυμο και ούτε είχαμε ποτέ σχέση. Ήθελε να εκφράσει έτσι την αγάπη, τον θαυμασμό. Ήτα πολύ τρυφερό όλο αυτό και με είχε συγκινήσει.»

«Το πιο ωραίο δώρο που έχω κάνει είναι να στείλω λουλούδια σε άνδρα. Είχαν μια κάρτα μέσα που έδινε οδηγίες του που θα με συναντήσει…. Είχα κάνει ολόκληρο πρόγραμμα.»



«Έχω ρίξει χαστούκι σε άνδρα»

«Έχω ρίξει χαστούκι σε άνδρα αλλά ήταν κίνηση τιμής. Από τότε έχω ηρεμήσει πάρα πολύ. Έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω κάτι τέτοιο.»

Τέλος κοιτώντας την κάμερα απευθύνθηκε στην μαμά της και συγκινημένη της είπε πως χωρίς εκείνη θα ήταν τίποτα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top