Kate Middleton: Πήγε για προσευχή και μοίραζε αυτόγραφα

Προκάλεσε τον κακό χαμό στην εκκλησία

Kate Middleton: Πήγε για προσευχή και μοίραζε αυτόγραφα

Μπορεί ο Θεός να αγαπάει τη Βασίλισσα, όμως οι Βρετανοί λατρεύουν την Kate Middleton, ή καλύτερα την Δούκισσα του Cambridge Catherine.

Πήγε που λέτε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια ανήμερα Χριστούγεννα στην εκκλησία στο Νόρφολκ και με το που συνάντησαν οι υπόλοιποι πιστοί Βρετανοί την Catherine τους έπιασε αμόκ.

Περίπου 3.000 άνθρωποι που είχαν πάει να εκκλησιαστούν, αλλά και να δουν από κοντά τη βασιλική οικογένεια, περικύκλωσαν την Δούκισσα και της εξέφρασαν τον θαυμασμό τους.

Κι εκείνη όμως, αφιέρωσε 20 ολόκληρα λεπτά για να τους ευχηθεί χαρούμενα Χριστούγεννα και να που και δυο, τρεις γιορτινές κουβέντες.

Η Catherine, εντυπωσίασε το πλήθος με το γκρενά παλτό της και το ιδιαίτερο καπέλο της στους ίδιους χρωματικούς τόνους, ενώ μοίρασε χαμόγελα σε όλους, πήρε τα λουλούδια που της πρόσφεραν και ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με τα μικρά παιδιά.

Α… και για την ιστορία, πέρσι είχαν πάει στην εκκλησία μόνο μερικές εκατοντάδες Βρετανοί, ενώ φέτος που θα ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα της Catherine ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, έγινε ο κακός χαμός. Ούτε super star να ήταν η Δούκισσα!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top