Παπαδημητρίου: «Φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν»

Τι λέει για την νέα σχέση της;

Παπαδημητρίου: «Φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν»

«Φυσικά και θα ξαναπαντρευόμουν αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες» δηλώνει σε συνέντευξή της στο Εγώ Weekly η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία θα ήθελε όπως λέει να κάνει άλλο ένα παιδάκι, μιας που ακόμα είναι 32…


Η ηθοποιός όχι μόνο δεν μετανιώνει το ότι έγινε μαμά στα 24 αλλά πιστεύει πως είναι ό, τι καλύτερο έχει κάνει στην ζωή της!


Η Ντορέτα που θεωρεί πως το ότι κάνει την δουλειά που κάνει, δεν την αναγκάζει να μιλάει για τα προσωπικά της, δεν ήθελε να αναφερθεί στην σχέση της με τον Αντίνοο Αλμπάνη, «Επειδή κάνω αυτήν την δουλειά, δεν έχω την υποχρέωση να δίνω εξηγήσεις. Δεν διαφήμιζα ποτέ την δουλειά μου μέσω των προσωπικών μου σχέσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ σε ό, τι αφορά το αν φοβόταν για το ψυχολογικό αντίκρυσμα που θα είχε ο χωρισμός της στα παιδιά της απάντησε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Φυσικά το σκεφτόμουν. Είμαι πολύ τυχερή, για τι τα παιδιά μεγαλώνουν κα με τον πατέρα τους. Ούτε εγώ ούτε ο Κώστας θα αφήναμε κάτι να επηρεάσει την σχέση μας με τα παιδιά. Έχουμε δουλέψει και οι δύο πάρα πολύ πάνω σε αυτό το θέμα»


Eπιπλέον τονίζει πως δεν θα άφηνε την καριέρα της για ένα μεγάλο έρωτα γιατί «ένας μεγάλος έρωτας δεν θα με έβαζε στην διαδικασία να διαλέξω ένα από τα δύο.»


Τέλος παραδέχεται πως πρόσφατα είχε ένα μικρό ατύχημα. Έκοψε τον τένοντα του ενός δακτύλου του δεξιού της χεριού και έκανε ράμματα ενώ θα φορά νάρθηκα για δύο βδομάδες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top