Τα φετίχ των διασήμων!

Με τι έχουν εμμονή οι διάσημοι;

Τα φετίχ των διασήμων!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου


Όλοι οι celebrities έχουν κάποιες… εμμονές, ας τα πούμε και… φετίχ. Κάποιες κυρίες έχουν κόλλημα με τις τσάντες, τα ρούχα, τα ψιλοτάκουνα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν αποχωρίζονται ποτέ κάποιο αντικείμενο από πάνω τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι τα φετίχ των διασήμων.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τη Rihanna. Το απόλυτο φετίχ της είναι τα τατουάζ της. Η RiRi έχει συνολικά 13 τατουάζ και προχωράει ακάθεκτη. Η ίδια δηλώνει ότι λατρεύει τα τατουάζ της και ότι θα συνεχίσει να κάνει όσα περισσότερα μπορεί πάνω στο κορμί της.

Rihanna-Tattoos.jpg


Η Victoria Beckham είναι μία ακόμα διάσημη που έχει ένα πολύ… «επικίνδυνο» φετίχ, τις ψιλοτάκουνες γόβες. Και το λέμε αυτό γιατί κάποια στιγμή τα 12ποντά της που δεν τα βγάζει ποτέ, της δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στα πόδια της με αποτέλεσμα οι γιατροί να της πουν ή αποχαιρετάς τα τακούνια ή μπαίνεις χειρουργείο. Ε… η Victoria φόρεσε φλατ μπαλαρινούλες για λίγες μέρες και μετά επέστρεψε και πάλι στα… ψηλά!!!!

victoria.jpg



Φετίχ με τις τσάντες έχει η Sarah Jessica Parker. Ούτε η ίδια δεν ξέρει πόσες τσάντες έχει στις ντουλάπες της. Έχει τσάντες σε όλα τα μεγέθη, σε όλα τα χρώματα και αποτελεί την καλύτερη πελάτισσα των σχεδιαστών μόδας, αφού σε κάθε της εμφάνιση κρατά και διαφορετική τσάντα.

sarah-jessica.jpg



Και οι εγχώριοι stars όμως έχουν τα δικά τους φετίχ. Πρώτη και καλύτερη η Ελένη Μενεγάκη που από την ώρα που απόκτησε το πορτοκαλί της ρολόι δεν λέει να το βγάλει. Δεν πα το ρολόι να μην πηγαίνει με το όλο outfit η Ελένη δεν το αποχωρίζεται στιγμή, αφού όπως λένε οι φήμες είναι δώρο του Μάκη Παντζόπουλου.

eleni.jpg



Με τα t –shirts έχει φετίχ ο Αντώνης Κανάκης. Χειμώνα, καλοκαίρι ο Mr Ράδιο Αρβύλα φοράει μόνο κοντομάνικα t – shirts τα οποία θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν έξυπνες και ευφάνταστες στάμπες.

kanakhs.jpg



Για το τέλος αφήσαμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το φετίχ που έχει αποκτήσει τώρα τελευταία με τα καπέλα. Όπου και να εμφανιστεί ο Άρνι το καπέλο το δεν το αποχωρίζεται, είτε αυτό είναι στην προσωπική του ζωή, είτε στην τηλεόραση. Ευτυχώς που στην τελευταία του συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη πήγε χωρίς καπέλο, γιατί είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι κάτι ήθελε να κρύψει ο Γρηγόρης.

grigoris kapelo.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top