H Lady Gaga έπιασε τρυπάνι και έφτιαξε τη σκηνή της

Ίδρωσε από τη… σκληρή δουλειά η star

Ότι θα έβλεπα την Lady Gaga με το 20ποντο, το διχτυωτό καλσόν και την βλεφαρίδα κάγκελο να παίρνει τρυπάνι και να δουλεύει μαζί με το συνεργείο για την κατασκευή της σκηνής, πάνω στην οποία θα τραγουδήσει στη Ν. Κορέα δεν το περίμενα.

Κι όμως η super star που πάντα κάτι βρίσκει για να μας εκπλήξει, αποφάσισε να σηκώσει τα… μανίκια και να βάλει ένα χεράκι για να γίνει η δουλειά γρηγορότερα.

Η Lady Gaga την Παρασκευή ξεκινά την νέα της παγκόσμια περιοδεία «Born This Way Ball 2012» από το Ολυμπιακό Στάδιο της Σεούλ και βρίσκεται σε… οργασμό δουλειάς.

Είπε λοιπόν στα διαλείμματα από τις πρόβες να κάνει και χειρονακτικές εργασίες. Πήρε λοιπόν ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και άρχισε να στερεώνει το δάπεδο στο 70.000 θέσεων στάδιο.

«Θα κάνω τα πάντα για τους θαυμαστές μου. Περνάω υπέροχα με το συνεργείο», έγραψε η τραγουδίστρια στο Twitter της.

Ε βέβαια. Δε θα εκτιμήσουν λίγο παραπάνω τα τερατάκια της ότι θα πατάνε πάνω σε δάπεδο που το έχει βιδώσει η ίδια με τα χεράκια της;

Πάντως η Lady Gaga ανυπομονεί να έρθει η Παρασκευή και δηλώνει κατενθουσιασμένη τόσο με τη Σεούλ, όσο και με τη σκηνή πάνω στην οποία θα τραγουδήσει.

«Είμαι τόσο χαρούμενη. Η σκηνή ξεπέρασε τα όνειρά μου. Θα σκίσουμε πάνω στην πίστα», έγραψε.

Και μπορεί η ίδια να είναι πολύ χαρούμενη που θα τραγουδήσει στη Νότια Κορέα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με κάποιους Νοτιοκορεάτες.

Κάποιες ομάδες συντηρητικών Χριστιανών κατηγόρησαν την τραγουδίστρια ότι προωθεί την πορνογραφία και την ομοφυλοφιλία μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της.

Μάλιστα στη συναυλία της Lady Gaga μπορούνε να πάνε μόνο θαυμαστές της άνω των 18, αφού οι διοργανωτές έκριναν ότι το θέαμα δε θα είναι κατάλληλο για ανηλίκους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top