ΔΕΙΤΕ: Κοινή κάρτα Χριστουγέννων έστειλαν Aniston και Theroux

Είναι σοβαρά τα πράγματα

ΔΕΙΤΕ: Κοινή κάρτα Χριστουγέννων έστειλαν Aniston και Theroux

Είναι κάποια ζευγάρια που ακόμα και μετά από πολλά χρόνια γάμου δεν σκέφτονται καν να στείλουν στους φίλους τους και στους συγγενείς τους κοινή κάρτα Χριστουγέννων.

Αυτό δεν ισχύει όμως για την Jennifer Aniston και τον Justin Theroux που από ότι δείχνουν τα πράγματα πάνε ολοταχώς για γάμο.

Φουλ ερωτευμένα τα παιδιά, οπότε είπαν να στείλουν μια κοινή Χριστουγεννιάτικη κάρτα και να ευχηθούν στους ανθρώπους που αγαπούν.

Το ζευγάρι σχεδίασε μια πολύ γιορτινή κάρτα, στο κόκκινο της φωτιάς με ευχές για όμορφα Χριστούγεννα γεμάτα αγάπη και χαρά. Μάλιστα σκέφτηκαν και ένα πρωτότυπο δώρο για τους αγαπημένους τους.

Αντί λοιπόν το ζευγάρι να τους πάρει ξεχωριστό δώρο, κατέθεσε στο όνομά τους μια δωρεά στο νοσοκομείο Jude’s Children Research Hospital και στη φιλοζωική οργάνωση Best Friends Animal Society.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Jennifer και ο Justin θα περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων με τον πατέρα της ηθοποιού. Μάλιστα ο Justin τα πάει τέλεια με τον… πεθερό, ο οποίος πιστεύει ότι η πριγκίπισσά του βρήκε τελικά τον ιππότη της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top