Δείτε πού θα κάνουν Χριστούγεννα οι επώνυμοι!

Πού, πώς και (κυρίως) ποιος θα μαγειρέψει;

Δείτε πού θα κάνουν Χριστούγεννα οι επώνυμοι!

Ξεχάστε το σκι στην Ελβετία. Τα σαλέ, τα υπερ-πολυτελή δείπνα και τα πάρτι των διασήμων για τα Χριστούγεννα. Η κρίση χτύπησε την πόρτα των επωνύμων κι εκείνοι της άνοιξαν. Ετσι, οι περισσότεροι δεν θα το κουνήσουν ρούπι από την Ελλάδα γιατί ΚΑΙ λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν και τα πράγματα στην νυχτερινή ζωή της πόλης είναι δύσκολα.

Το πολύ πολύ να πεταχτούν μέχρι τον Παρνασσό ή το Καιμακτσαλάν! Διακοπές στην Ελλάδα σε προσιτές τιμές, γιατί και το νυχτοκάματο έχει πέσει!

Ο Γιάννης Πλούταρχος που ως γνωστόν δεν είναι σπάταλος, το πρωί θα κάνει Χριστούγεννα στο χωριό του, στις Λιβανάτες και το βράδυ θα βρίσκεται κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει. Γιατί η οικογένεια έχει υποχρεώσεις.

«Και θα τραγουδάω και θα κάνω διακοπές. Θα μαζευτούμε στο σπίτι μου και μετά θα φύγω. Θα φάμε οικογενειακά, όχι δηλαδή ότι θα μαγειρέψω εγώ… όχι. Εχουμε την γυναίκα μου, την μαμά μου, τις θείες μου και όλα γίνονται πανέμορφα και παραδοσιακά. Γενικά το χωριό και δη τα παραδοσιακά πράγματα μας αρέσουν και τα προτιμάμε πάντα», δήλωσε ο τραγουδιστής στο Star.

Χριστούγεννα στην Καβάλα και κατόπιν την Αλεξανδρούπολη θα κάνουν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου. Βέβαια, μαζί με τις διακοπές, θα συνδυάσουν και κάποιες εξτρά εμφανίσεις!

Φέτος ο Κώστας Καραφώτης δεν θα φάει γαλοπούλα στα Τρίκαλα, όπως κάνει συνήθως. Γαλοπούλα φέτος δεν θα φάμε οικογενειακά, θα την φάμε συναδελφικά.Θα δουλεύω, είπε.

Οσο για τον Θάνο Πετρέλη; Γαλοπούλα από τα χεράκια της γυναίκας του Σοφίας και μετά στο μαγαζί όπου εμφανίζεται. «Η Σοφία θα την φτιάξει, ποιος θα την φτιάξει, εγώ; Εγώ προσωπικά, όχι πατάτες, ούτε αβγό βραστό δεν ξέρω να φτιάχνω…»

Η Βάνα Μπάρμπα,τώρα που την εγκατέλειψε και η Φιλιπινέζα, θα μείνει στην Αθήνα. Οι εποχές είναι δύσκολες, λέει και πρέπει να… μαζευτούμε.

Η Δέσποινα Βανδή θα κάνει γιορτές στην Αθήνα, αφού εμφανίζεται με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Βέβαια, είναι πιθανό να πεταχτεί μετά τα Χριστούγεννα μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αλεξανδρούπολη αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο.

Η Ελενα Παπαρίζου θα κάνει Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται με τον Γιάννη Πάριο. Εάν βρει χρόνο η τραγουδίστρια, μπορεί να περάσει λίγες ημέρες από το Μουζάκι Καρδίτσας, για να δεί τους συγγενείς της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top