Ένα χρόνο παντρεμένοι κλείνουν William-Kate!

Πότε γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους;

Σε 5 μέρες το πριγκιπικό ζεύγος, William και Kate Middleton θα γιορτάσει την πρώτη του επέτειο!! Το ζευγάρι κλείνει ένα χρόνο γάμου, με την Κate ν΄ αποδεικνύεται άξια πριγκίπισσα.

Όλο αυτό το διάστημα, την έχουμε δει να βρίσκεται πάντα δίπλα στον αγαπημένο της σύζυγο. Σε όλες τις εκδηλώσεις ,βασιλικές , φιλανθρωπικές στέκεται κοντά του και τον κοιτάει καθηλωμένη με τρυφερότητα και αγάπη!

Πριν από έναν χρόνο, στις 29 Απριλίου του 2011, όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό τον πριγκιπικό γάμο από τους τηλεοπτικούς του δέκτες.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησαν σε γνωστό παιχνιδάδικο του Λονδίνου κούκλες του William και της Catherine, με την νυφική ενδυμασία που φορούσε το ζευγάρι την ημέρα εκείνη.

Οι δύο κούκλες κοστίζουν περίπου 100 λίρες Αγγλίας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στην Αμερική οι επετειακές κούκλες έχουν γίνει ανάρπαστες! Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Αγγλία!!

Ας θυμηθούμε όμως μερικά highlights του πολυσυζητημένου γάμου!

Η τελετή γάμου πραγματοποιήθηκε στο Αββαείο του Westminster , στο κεντρικό Λονδίνο. Χιλιάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί στους δρόμους γύρω από το Αββαείο, ενώ οι εορτασμοί κορυφώθηκαν με τα δύο φιλιά του ζεύγους στο μπαλκόνι του Buckingham.

Την παράσταση έκλεψε η αδερφή της Kate, Pippa Middleton, με το κρεμ φόρεμα που τόνιζε τα οπίσθια της!

Ο γάμος τους ήταν από τους πιο ακριβούς της τελευταίας δεκαετίας, καθώς κόστισε περίπου 23,5 εκατομμύρια ευρώ , από τα οποία τα 552,906 ευρώ δόθηκαν για λουλούδια που στόλισαν το Αββαείο !

Η γαμήλια τούρτα κόστισε γύρω στα 55.290 ευρώ, ενώ όλο το μενού έφθασε τα 103.669 ευρώ με τη σαμπάνια να αγγίζει τα 41.500 ευρώ.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και ξοδεύτηκαν περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ. Το νυφικό κόστισε αρκετά εκατομμύρια αλλά άξιζε τον ντόρο γιατί θύμιζε την πανέμορφη Grace Kelly απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους οίκους μόδας!

Στον γάμο βρέθηκαν μεγάλα ονόματα του ξένου jet set, ανάμεσά τους γαλαζοαίματοι, μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, αρχηγοί κρατών, γνωστοί σταρ της showbiz, γόνοι πλούσιων οικογενειών, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, αλλά και πρώην σύντροφοι τους.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top