«Το 2012 θα αποφασίσω εάν θα παραμείνω στην Ελλάδα ή όχι»

Ποια ηθοποιός μιλά πέντε γλώσσες και «την κάνει»;

«Το 2012 θα αποφασίσω εάν θα παραμείνω στην Ελλάδα ή όχι»

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η Ζέτα Δούκα μιλά πέντε γλώσσες. Σε άλλες… βρίζει και σε άλλες εκφράζει τα πιο θετικά της συναισθήματα.

«Μιλάω πέντε γλώσσες - άλλες καλά κι άλλες ίσα ίσα για να συνεννοούμαι – αλλά τα ελληνικά είναι η μητρική μου. Οσο καλά και να γνωρίζεις μια γλώσσα, μόνο στην μητρική σου έχεις την αίσθηση της χρήσης και των νοημάτων της. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο η λογοτεχνία όσο και η ποίηση, που εμπεριέχουν συναίσθημα, χρειάζονται ομόγλωσσους μεταφραστές για να αποδώσουν όλο το βάθος των νοημάτων τους και την αίσθηση της ροής τους. Ωστόσο, όταν θέλω να βρίσω, χρησιμοποιώ άκρως «γαλλικές» εκφράσεις, εμπλουτισμένες με αγγλικές χειρονομίες και μπόλικο ιταλικό ταμπεραμέντο. Οσο για τα γερμανικά, εν καιρώ Τρόϊκας, μάλλον είναι απαγορευμένα», δήλωσε.


Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι η νέα χρονιά θα αποδειχθεί καταλυτική για το εάν θα παραμείνει στην χώρα μας, ή θα την εγκαταλείψει, για να εργαστεί στο εξωτερικό. Ποιες είναι, λοιπόν, οι αποφάσεις της για την νέα χρονιά; «Να αποφασίσω αν θα παραμείνω στην Ελλάδα , πράγμα που το θέλω πολύ, ή αν θα φύγω. Και αν θα φύγω, να δω πού θα πάω και τι καλό θα κάνω εκεί που θα πάω. Επίσης να κάνω τουλάχιστον μία καλή πράξη την μέρα, αν και σε αυτό με βοηθάει πολύ η ενασχόλησή μου με την ΑΝΑΣΑ». (οργάνωση που ασχολείται με τις διαταραχές πρόσληψης τροφής).

Η πρώην σύντροφος του Νίκου Καρβέλα μίλησε στο Down Town και χωρίς απολύτως κανέναν δισταγμό απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν στα δημοσιεύματα σχετικά με την προσωπική της ζωή. «Απλώς δεν ασχολούμαι και δεν απαντάω σε ανάλογες ερωτήσεις. Η προσωπική μου ζωή δεν ανήκει κ��ι δεν είμαι υποχρεωμένη να την μοιραστώ με κανέναν. Το ενδιαφέρον του κόσμου πρέπει να είναι στραμμένο στην δουλειά σου».

Σκοπεύει να παντρευτεί τελικά και να κάνει οικογένεια; «Αν και θεωρώ ότι δεν είμαι ακόμα κορίτσι της παντρειάς, για καλό και για κακό έχω δύο τρία κανάτια στο μπαλκόνι μου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι έχω θεία από το Σικάγο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top