Δείτε τους έρωτες του 2011!!!

Σε ποιους «χτύπησε την πόρτα» φέτος ο φτερωτός Θεός;

Δείτε τους έρωτες του 2011!!!

Ο έρωτάς τους δημιουργήθηκε, έγινε γνωστός και… «άνθισε» μέσα στην χρονιά που φεύγει. Τα πιο γνωστά ζευγάρια της σοουμπιζ αποχαιρετούν το 2011 και καλωσορίζουν το 2012 με την ευχή η σχέση τους να πάει ακόμη καλύτερα και γιατί όχι να οδηγήσει μέχρι και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού είναι μαζί εδώ και δέκα μήνες. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, οι φωτογράφοι τους κυνηγούν για ένα έστω και μικρό ή φευγαλέο ενσταντανέ, όμως οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν να μιλάνε γι’αυτό.

Για την σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη ρωτήθηκε πριν από λίγο καιρό η Ελισάβετ Μουτάφη. Η πρωταγωνίστρια δεν θέλησε να δώσει λαβή για σχόλια, ωστόσο απαντώντας σε ερώτηση για την διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, απάντησε ότι για εκείνη δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Επτασφράγιστο μυστικό φαίνεται πως κρατούν την φημολογούμενη σχέση τους η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ησαϊας Ματιάμπα. Η ηθοποιός, που μέχρι πρότινος διατηρούσε σχέση με τον μπάρμαν Ραούλ, άφησε πίσω της το παρελθόν και κοιτάζει μπροστά, αυτή τη φορά στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή.

Ο χορευτής του Dancing on ice Αλεξέϊ γονάτισε σαν γνήσιος ιππότης για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Μαριάννα Καλλέργη και μάλιστα στον «αέρα» του παιχνιδιού. Η κίνησή του αυτή προκάλεσε αίσθηση και σχόλια ως προς το εάν έγινε για τηλεοπτικούς λόγους ή ήταν πραγματική. Όμως, το ζευγάρι δεν απαντά σε κακόβουλα σχόλια και ζει απλά τον έρωτά του.

Για το τέλος σας αφήσαμε τον έναν και μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου με την αγαπημένη του Νικόλ Κοτόβος. Ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα λίγο πριν την «εκπνοή» του 2011. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτή τη φορά ο παρουσιαστής και η επιχειρηματίας «το πέτυχαν». Το ενδεχόμενο να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας; Πιο πιθανό από ποτέ.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή Μίλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top