Monica Belluci: «Δεν αντέχω να βρίσκομαι συνέχεια στο επίκεντρο της προσοχής»!

Η Ιταλίδα καλλονή μιλάει για την οικογένεια, τον κινηματογράφο και τα πάθη της..

Monica Belluci: «Δεν αντέχω να βρίσκομαι συνέχεια στο επίκεντρο της προσοχής»!

Η Ιταλίδα καλλονή που συνεχίζει να αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό , Monica Belluci σε συνέντευξη που έδωσε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο τόνισε πως δεν αντέχει να βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο της προσοχής!

Στην τελευταία ταινία που πρωταγωνίστησε «Ένα καυτό καλοκαίρι» του γάλλου σκηνοθέτη Φιλίπ Γκαρέλ την απολαύσαμε ολόγυμνη. Η Monica υποστηρίζει πως «οι ηθοποιοί θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ηρωίδας που υποδύομαι. Εγώ προσπαθώ να μην είμαι έτσι. Μου αρέσει να βρίσκομαι στο προσκήνιο κάποιες φορές ,αλλά μετά θέλω να παραμείνω στη «σκιά» και να προστατεύσω τον εαυτό μου».

Η Ιταλίδα σεξοβόμβα , μητέρα δύο παιδιών πλέον βάζει πάνω από όλα την οικογένεια. Η ίδια δηλώνει ότι «η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για εμένα . Είμαι Ιταλίδα ,οπότε η οικογένεια είναι μέρος του πολιτισμού μου, της εκπαίδευσης μου. Η μητρότητα με έχει αλλάξει. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη σαν γυναίκα».

Φυσικά δεν ξεχνά το παντοτινό της πάθος , τον κινηματογράφο. Υποστηρίζοντας πως « ο κινηματογράφος παραμένει ένα από τα πάθη μου, αλλά δε μπορώ να θυσιάσω τον κινηματογράφο για την οικογένεια μου. Μπορεί να συνυπάρξει το πάθος με τη δουλειά. Ένας ηθοποιός πρέπει να ζει με αυτό τον συνδυασμό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top