«Ζωντανεύει» τον Walt Disney ο Tom Hanks

Ταινία για τη μεταφορά του «Μαίρη Πόπινς» στη μεγάλη οθόνη

«Ζωντανε��ει» τον Walt Disney ο Tom Hanks
«Στροφή» στο… παρελθόν κάνει ο αμερικανικός κινηματογράφος, με τον Tom Ηanks να ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Walt Disney, σε μια ταινία που ακολουθεί το παράδειγμα άλλων επιτυχιών, όπως το «Επτά Ημέρες Με Την Μέριλιν».

Στο νέο του φιλμ, ο ηθοποιός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Emma Thompson, που θα ενσαρκώσει την Αυστραλιανή συγγραφέα P.L. Travers: στο ίδιο στυλ με το επερχόμενο «Alfred Hitchcock and The Making Of Psycho», η ταινία και θα αφορά στις επίμονες προσπάθειες του Walt Disney να πείσει τη συγγραφέα να του δώσει τα δικαιώματα του «Μαίρη Πόπινς».

Η Travers είπε τελικά το ναι μετά από 14 χρόνια άρνησης, καθώς έχει απογοητευθεί από την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου και δεν της άρεσαν καθ��λου οι animated σκηνές.

Η συμφωνία ανάμεσα στον Disney και την Travers αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του φιλμ, ενώ ο John Lee Hancock ανέλαβε τη σκηνοθεσία και η Kelly Marcel το σενάριο.
Μάλιστα, η σεναριογράφος είναι και ο άνθρωπος που επιμελήθηκε την «μαύρη λίστα» του 2011 με τα καλύτερα χολιγουντιανά σενάρια που δεν έχουν περάσει στο στάδιο της παραγωγής!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top