Δείτε την «μεταμόρφωση» της Ειρήνης Βελιμαχίτη σε Ρίτα Σακελλαρίου

Πότε θα «ανέβει» η παράσταση για την μεγάλη τραγουδίστρια;

Δείτε την «μεταμόρφωση» της Ειρήνης Βελιμαχίτη σε Ρίτα Σακελλαρίου
«Θα υποδυθώ μια λατρεμένη φωνή, μια γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια. Είναι μεγάλο το βάρος που παίρνω», δήλωσε η Ειρήνη Βελιμαχίτη, που εδώ και έξι μήνες «μεταμορφώνεται» σε Ρίτα Σακελλαρίου για να «ανεβάσει» στο σανίδι της ζωή της μεγάλης σταρ!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η βιογραφία της Ρίτας Σακελλαρίου θα «ζωντανέψει» μέσα από τις αφηγήσεις του πολύ καλού της φίλου και στενού της συνεργάτη, Λάκη Κορρέ. Τα κείμενα θα είναι του Γιώργου Χρονά, ενώ η σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη.

«Μου έκανε την πρόταση μια δισκογραφική παρέα. Σοκαρίστηκα όταν μου το είπαν», είπε η Ειρήνη Βελιμαχίτη, αποκαλύπτοντας ότι όλους αυτούς τους μήνες διαβάζει για την Ρίτα Σακελλαρίου, βλέπει βίντεο και συναντά ανθρώπους από το επαγγελματικό και οικογενειακό της περιβάλλον.

Στην παράσταση -που θα είναι έτοιμη τον Οκτώβρη, όπως είπε η πρωταγωνίστρια- θα αποτυπωθεί η προσωπική ζωή της Ρίτας: «δεν μας ενδιαφέρουν τα σχόλια για τους έρωτές της. Αυτά είχε τον τσαμπουκά να τα λέει μόνη της. Μας ενδιαφέρει η στάση ζωής της, μιας μάνας με πέντε παιδιά, σε δύσκολες συνθήκες. Είναι η μόνη τραγουδίστρια που δεν στηρίχθηκε σε διάσημους γάμους για να κάνει καριέρα».

«Το εγχείρημά μου δεν είναι να μιμηθώ την Ρίτα. Η Ρίτα δεν μιμείται. Μεταφέρω το σχόλιο για την ζωή της. Δεν θα κάνουμε μίμηση σε καμία περίπτωση», τόνισε η Ειρήνη Βελιμαχίτη, προσθέτοντας πως η έκπληξη της παράστασης θα είναι τα παιδικά χρόνια της λαϊκής τραγουδίστριας, η οποία είχε μια τραυματική εμπειρία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top