ΔΕΙΤΕ τι έγινε στο «Mad Secret Concert»!-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Το show της Φουρέιρα και ο Ρέμος σε ρόλο… ντράμερ!

ΔΕΙΤΕ τι έγινε στο «Mad Secret Concert»!-Πλούσιο φωτορεπορτάζ
Γνωστούς καλλιτέχνες σε διαφορετικούς ρόλους, είδαμε στο «Mad Secret Concert»!Έλένη Φουρέιρα, Αντώνης Ρέμος, Μύρωνας Στρατής, Vegas, Stavento, και Μέλισσες, ανέβηκαν στη σκηνή και ο καθένας ανέλαβε να κάνει και κάτι διαφορετικό.

Πρώτη και καλύτερη η Ελένη Φουρέιρα, που σε μια total black και πολύ σέξι εμφάνιση, ερμήνευσε το τραγούδι του Χρήστου Δάντη «Αποτυπώματα», σε funky ρυθμούς, και ομολογουμένως της πήγαινε πολύ!

Λίγο πιο δίπλα ο Αντώνης Ρέμος σε ρόλο… ντράμερ, απολάμβανε τη νέα του ιδιότητα, ενώ ο Μύρωνας Στρατής, έκανε τις δεύτερες φωνές στην τραγουδίστρια.

Σέξι το show της Ελένης Φουρέιρα, σέξι και οι καλεσμένοι της συναυλίας.

Μαίρη Συνατσάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Ήβη Αδάμου αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες ήταν εκεί, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν τις ευχές για τις γιορτές που έφτασαν!

«Προσπαθούμε όλοι να έχουμε χριστουγεννιάτικη διάθεση, να μπούμε στο mood για να περάσουμε και ωραίες γιορτούλες. Εφόσον δεν έχουμε να δώσουμε λεφτά, ας δώσουμε συναισθήματα σε όλο τον κόσμο, χαρά, χαμόγελα και αγάπη που είναι και τζάμπα, για να γίνει καλύτερο το 2012», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Οι Vegas, ευχήθηκαν να έχουμε «ένα καλύτερο μέλλον, για να περάσουμε μια ωραία χρονιά χωρίς προβλήματα».

Η Έλενα Παπαβασιλείου, ζήτησε το «2012 να είναι μουσικό, γεμάτο με αγάπη, γιατί το 2011 είχε πολλά παράσιτα».

Τέλος, η Ήβη Αδάμου, ευχήθηκε υγεία και μόνο υγεία.

Κάντε κλικ στο video και στις φωτογραφίες, και δείτε πλούσιο ρεπορτάζ από την μουσική βραδιά και το σέξι show της Ελένης Φουρέιρα…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top