To 2012 στοχεύουμε στην...ακμή!

Oλική ανανέωση... ΤΩΡΑ

To 2012 στοχεύουμε στην...ακμή!
Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τη νέα χρονιά και φέτος στόχος είναι…η ολική ανανέωση!

Ο εχθρός; Τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα που εδώ και καιρό έχουν εγκατασταθεί σε πρόσωπο και πλάτη. Πόσο εύκολο όμως είναι να πολεμήσεις έναν τέτοιο εχθρό; Η αλήθεια είναι ότι η ακμή εάν δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μπορεί να σε ταλαιπωρεί για χρόνια. Όσο πιο γρήγορα πάρεις την απόφαση να την αντιμετωπίσεις τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα ενώ σε αυτή σου την προσπάθεια θα σε βοηθήσουν εξειδικευμένα προϊόντα κατά της ακμής που μπορείς να βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Ήξερες ότι υπάρχουν ολοκληρωμένες σειρές με απόλυτα ασφαλή προϊόντα, καινοτόμα συστατικά που δρουν άμεσα και αποτελεσματικά κατά της ακμής και σου καλύπτουν όλες σου τις ανάγκες, από τον καθαρισμό μέχρι και την αισθητική κάλυψη; Ορισμένα από αυτά συνδυάζουν μοναδικά δύο καινοτόμα συστατικά, του Triethyl Citrate και του Ethyl Linoleate, που όπως έχουν δείξει οι μελέτες δρουν αποτελεσματικά, άμεσα και με ασφάλεια, εξασφαλίζοντας ορατή βελτίωση σε λίγες μόνο εβδομάδες. Ανακάλυψε τα σήμερα κιόλας!

Ξεκίνα με τον καθαρισμό:

Θα πρέπει να γίνει η καθημερινή σου συνήθεια, πρωί και βράδυ. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά μελετημένο για επιδερμίδες με ακμή, ήπιο καθαριστικό προσώπου, θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα, θα ανοίξεις τους πόρους της επιδερμίδας σου ενώ θα σβήσεις την ενοχλητική γυαλάδα που προκαλεί το σμήγμα.

Μην ξεχνάς την καθημερινή ενυδάτωση και φροντίδα.

Μια απλή ενυδατική δεν καλύπτει τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας. Πρέπει να γνωρίσεις τις εξειδικευμένες κρέμες προσώπου με σμηγματορρυθμιστική και αντιμικροβιακή δράση για ενυδάτωση και παράλληλη προστασία.

Στόχευσε την ακμή σε πρόσωπο και πλάτη..

…διάλεξε μια ασφαλή και αποτελεσματική lotion και χρησιμοποίησε τη πρωί και βράδυ σε πρόσωπο, πλάτη και ντεκολτέ και πες αντίο στα σπυράκια... Παράλληλα υπάρχουν και «έξυπνα» προϊόντα που δρουν τοπικά ώστε να εξαφανίσεις 1-2 μεμονωμένα σπυράκια που κάνουν την εμφάνιση τους την πιο ακατάλληλη στιγμή, πολύ γρήγορα!

Και τέλος για τις περιπτώσεις εκείνες που θέλεις να καλύψεις τα σημάδια…

…μπορείς να χρησιμοποιήσεις make-up αλλά όχι ένα οποιοδήποτε καθώς μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. Καλύτερο είναι να εμπιστευτείς ειδικά make-up ή πούδρες για δέρματα με ακμή που παρέχουν αισθητική κάλυψη και παράλληλα προστατεύουν το δέρμα σου.

Εσύ λοιπόν θα αφήσεις την ακμή να σε ταλαιπωρήσει για μια ακόμα χρονιά;


Πηγή: Shape.gr


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top