Γιώργος Μαζωνάκης: Κάλυψε το σώμα του με φύλλα χρυσού!!!

Σε τί οφείλεται το ανατρεπτικό look του τραγουδιστή;

Γιώργος Μαζωνάκης: Κάλυψε το σώμα του με φύλλα χρυσού!!!

Πρώτη ανάρτηση: 21/12/2011, 23:06

Καλυμμένος με φύλλα χρυσού είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης στην αφίσα για το νέο μαγαζί στο οποίο θα εμφανίζεται από τις 20 Ιανουαρίου.

Ο τραγουδιστής άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό, αφού το συγκεκριμένο concept είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο και ανατρεπτικό.

Το περιοδικό Hello βρέθηκε στα backstage της φωτογράφισης που έγινε για την αφίσα τους κι εκεί ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για το «Νάϊτ», τον χώ��ο που θα εμφανίζεται από τα τέλη του Γενάρη μαζί με την Τάμτα. «Πρόκειται για έναν χώρο που κατασκευάστηκε με τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου κλαμπ και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με αυτήν την λογική πριν από τρία χρόνια. Θελήσαμε να αλλάξουμε τα γνωστά δεδομένα της πίστας και να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν πιο χαλαρές συνθήκες διασκέδασης με το κοινό να είναι πρωταγωνιστής και όχι παθητικός θεατής ενός show».

Ο ερμηνευτής κρατά επτασφράγιστο μυστικό το ποιος είναι ο πασίγνωστος καλλιτέχνης που του χάρισε τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει μετά τις γιορτές και θα ενσωματωθεί στην νέα του δισκογραφική δουλειά.

Αποκαλύπτει, ωστόσο, τί θα ήθελε να του φέρει ο καινούριος χρόνος: «Ηρεμία και υγεία. Και πολλές ελπίδες να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Είναι φοβερό να σκέφτεσαι ότι γύρω σου οι άνθρωποι υποφέρουν. Εύχομαι αυτό να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και κάτι τελευταίο, να είμαστε δημιουργικοί, μόνο έτσι μπορούμε να συνέλθουμε και σε προσωπικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο».


Το styling των τραγουδιστών επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Το hairstylingκαι το μακιγιάζ του Μαζώ ο Μιχάλης Θυριανός από την Mac, ενώ της Τάμτα η Αντζελα Περδικομάτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top