Mark Anthony: «Θέλω να υποφέρει η Jennifer Lopez!»

Θέλει να της πάρει την κηδεμονία των παιδιών

Mark Anthony: «Θέλω να υποφέρει η Jennifer Lopez!»
Άρχισαν τα όργανα για τον Mark Anthony και την Jennifer Lopez,
και πολύ άργησαν! Οι πρώην σύζυγοι, ακονίζουν μαχαίρια, με τον τραγουδιστή να είναι εξοργισμένος με την πρώην σύζυγο!

Τον έχει φάει η ζήλια τον Mark Anthony, που όχι μόνο έχασε τη γυναίκα, αλλά τη βλέπει κιόλας να χαριεντίζεται δημόσια με τον επί 17 χρόνια μικρότερο χορευτή της. Πόσα «χτυπήματα» ν΄αντέξει ο άνθρωπος;

Σας λέμε έχει «σκάσει» από το κακό του, και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως αναφέρουν δικοί του άνθρωποι στα ξένα tabloids, διαδίδει παντού πως θέλει να την κάνει να… υποφέρει! Για τέτοια οργή και μίσος μιλάμε.
Πώς θα τα καταφέρει; θα τη σύρει στα δικαστήρια την 42χρονη τραγουδίστρια, και μάλιστα, σκοπεύει να διεκδικήσει και την κηδεμονία των διδύμων!

Ο 43χρονος τραγουδιστής, έχει γίνει έξω φρενών που βλέπει το toy boy της πρώην γυναίκας του να παίζει με τα παιδιά του και γενικά να είναι τόσο κοντά τους.

Όσοι τον γνωρίζουν, λένε πως «θέλει να την κάνει να υποφέρει, επειδή περνά πολύ καλά με έναν άλλο άνδρα και γνωρίζει πολύ καλά πως αν διεκδικήσει τα παιδιά, θα την πληγώσει βαθύτατα».

Τι απαντάνε οι φίλοι της Lopez; Πως καλό είναι να μην το δοκιμάσει αυτό, μιας και η Λατίνα σταρ είναι έτοιμη να τον «τσακίσει» δικαστικά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top