Τα μυστικά της Αγγελικής Ηλιάδη για τέλεια σιλουέτα!

Τι τρώει καθημερινά, τι αποφεύγει και γιατί δεν ζυγίζεται;

Τα μυστικά της Αγγελικής Ηλιάδη για τέλεια σιλουέτα!

«Δεν ζυγίζομαι ποτέ», λέει η Αγγελική Ηλιάδη και αποκαλύπτει πώς διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της, ένα από τα πλέον όμορφα της showbiz!


Με ύψος 1.74 και βάρος 58 κιλά, η τραγουδίστρια δεν κρύβει ότι δεν αντιστέκεται στους γαστριμαργικούς πειρασμούς, τρώει τα πάντα και δεν προσέχει τις θερμίδες ή τις ποσότητες αλλά τους συνδυασμούς φαγητών.


Το καθημερινό της μενού


Η μέρα της Αγγελικής ξεκινά με δύο φρυγανιές, ανθότυρο και ένα ασπράδι αυγού βραστό.

Για μεσημεριανό επιλέγει τις περισσότερες φορές ψητό κοτόπουλο ή μπιφτέκι, τα οποία συνοδεύει με ρύζι, είτε συκώτι, είτε μακαρόνια με κιμά, όσπρια (φακές) ή λαδερά (φασολάκια ή αρακά). Επίσης της αρέσει πολύ οτόνος.


Ποτέ δεν κοιμάται νηστική, ενώ το βράδυ τρώει συνήθως ό,τι έχει μαγειρέψει το μεσημέρι. Όταν, όμως, προετοιμάζεται για συναυλίες ή εμφανίσεις επί πίστας, η τραγουδίστρια τρώει κάτι ελαφρύ, κατά προτίμηση γιαούρτι με φρυγανιές.


Όσο για τα γλυκά; Όπως λέει, της αρέσουν πολύ αλλά τα αποφεύγει, ενώ κάτι που θέλει να διορθώσει είναι το να πίνει περισσότερο νερό.


«Όταν ήμουν έγκυος στον Μπάμπη είχα πάρει 17 κιλά. Μόλις γέννησα έχασα αμέσως τα 11 και τα υπόλοιπα έφυγαν εύκολα μέσα σε διάστημα 30 ημερών. Όμως, μετά τη γέννα άλλαξε ο μεταβολισμός μου και άρχισε να λειτουργεί πιο σωστά», αποκαλύπτει, τέλος, για τα κιλά της εγκυμοσύνης.


Άλλα tips ομορφιάς


Για δύο συνεχόμενα χρόνια η Αγγελική έκανε αερόβιες ασκήσεις. Αυτή την περίοδο δεν γυμνάζεται καθόλου, ωστόσο, σκοπεύει να αρχίσει ξανά σύντομα.


Επίσης, αφαιρεί πάντα το μακιγιάζ της πριν κοιμηθεί, χρησιμοποιεί καθημερινά ενυδατική κρέμα ματιών και προσώπου καιαποφεύγει το αλκοόλ.


«Δεν αγχώνομαι με τον χρόνο που περνάει», καταλήγει η τραγουδίστρια, τονίζοντας πως ο χρόνος δεν είναι εχθρός όταν περνάει όμορφα!



πηγή: περιοδικό «OK!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top