Πώς έκανε πρόταση γάμου ο Κ. Αποστολάκης στην καλή του;

Φεβρουάριο ο πολιτικός, καλοκαίρι ο θρησκευτικός

Πώς έκανε πρόταση γάμου ο Κ. Αποστολάκης στην καλή του;

Μπορεί ο Κώστας Αποστολάκης να ήταν κατά του γάμου, αλλά όλα αυτά πριν γνωρίσει και ερωτευτεί την Αμέλια Αναστασάκη.

Η δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στην Πρωινή Μελέτη και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου και τη σχέση της με τον ηθοποιό.

«Με τον Κώστα μείναμε μαζί από τη δεύτερη μέρα της γνωριμίας μας. Είναι κεραυνοβόλος έρωτας», είπε η Αμέλια ��την κάμερα της εκπομπής και αποκάλυψε ότι από την πρώτη στιγμή έδειξε ο ένας στον άλλο ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό.

«Επικοινωνούμε πάρα πολύ απλά. Δε χρειάζεται ούτε να λέμε πολλά πράγματα, ούτε να κάνουμε πολλά πράγματα. Αρκεί ένα βλέμμα και έχουμε καταλάβει κατευθείαν τι εννοεί ο ένας και τι εννοεί ο άλλος», είπε.

Η σχέση τους μετρά έξι μήνες, κι αν για κάποιους το διάστημα αυτό είναι μικρό για να προχωρήσει σε γάμο για τον Κώστα και την Αμέλια ήταν αρκετό για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Η πρόταση γάμου έγινε στις 12 Δεκεμβρίου ημέρα που έχουν και οι δύο τα γενέθλιά τους παρουσία συγγενών και στενών φίλων.

«Μαζευτήκαμε στο σπίτι για τα γενέθλιά μας και εκεί που σβήσαμε τα κεράκια της τούρτας που έκανε την πρόταση γάμου», είπε η Αμέλια η οποία παραδέχθηκε ότι είναι παραδοσιακή γυναίκα, όπως και ο Κώστας και δε θα έμεναν μαζί για πολύ καιρό χωρίς να παντρευτούν.

Πάντως η Αμέλια έχει δεχθεί πρόταση γάμου άλλες δύο φορές, αλλά η απάντηση ήταν φυσικά αρνητική.

Κώστας και Αμέλια θα κάνουν έναν πολιτικό γάμο το Φεβρουάριο και τον θρησκευτικό τους γάμο θα τον κάνουν το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top