ΔΕΙΤΕ τον Ryan Gosling και την Eva Mendes στο κρεβάτι!!!!

Μας έβαλαν μέσα στην προσωπική τους ζωή

ΔΕΙΤΕ τον Ryan Gosling και την Eva Mendes στο κρεβάτι!!!!

Είπαμε, ο Ryan Gosling και η Eva Mendes είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood. Τους έχουμε δει να κάνουν ρομαντικούς περιπάτους στο L.A, να κάνουν ταξιδάκια αναψυχής στο Παρίσι και τώρα τους είδαμε μαζί και στο… κρεβάτι!!!

Καλά μη φανταστείτε ότι οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να λάβουν μέρος στο Big Brother. Απλά πήραν μέρος σε ένα χιουμοριστικό video για τα Χριστούγεννα, στο οποίο, ω… τι έκπληξη, υποδύονται το παντρεμένο ζευγάρι.

Ο Ryan και η Eva είναι στο κρεβάτι και μαζί με τον Jim Carrey προσπαθούν να βοηθήσουν τον κωμικό Allan McLeod να απαγγείλει ένα χριστουγεννιάτικο ποίημα, γιατί έχει παραπιεί και δεν τα καταφέρνει.

Ο γόης Ryan φοράει νυχτικό και σκούφο, ενώ δίπλα του κοιμάται η Eva με σκουφάκι στα μαλλιά για να μη χαλάσει η περμανάντ. Το ζευγάρι μάλιστα έχει και δύο κοριτσάκια, έτσι για να πάρουν και μια γεύση πώς είναι η οικογενειακή ζωή σε περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Η Eva και ο Ryan είναι μαζί από τ��ν περασμένο Σεπτέμβριο και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Βέβαια ακόμα δεν έχουν ακόμα κάνει την επίσημη εμφάνισή τους, αλλά όπου να’ ναι δεν μπορεί θα τους δούμε αγκαλίτσα στο κόκκινο χαλί.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top