Χρήστος Βασιλόπουλος: «Δεν πήγα στο Los Angeles για να γίνω Brad Pitt»

Δείτε τι λέει ο ηθοποιός, για την καριέρα του στο εξωτερικό

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Δεν πήγα στο Los Angeles για να γίνω Brad Pitt»
Για την απόφαση του να μεταναστεύσει στο εξωτερικό, αλλά και για τα μελλοντικά του όνειρα στην υποκριτική, μίλησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην κάμερα του Star.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, αποκάλυψε πως ο λόγος που έφυγε δεν ήταν επειδή «ήθελα να γίνω ο επόμενος Brad Pitt ή George Clooney».

Για ποιο λόγο όμως έφυγε; «πήγα για να δουλέψω και να προσπαθήσω να επεκτείνω τις γνώσεις μου για το αντικείμενο μου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις ότι έφυγα επειδή ήμουν άνεργος και δεν είχα δουλειά. Ήταν καθαρά προσωπική ανάγκη ν΄ανοίξω τους ορίζοντες μου και να προχωρήσω περισσότερο στο θέμα της υποκριτικής».

Μέχρι στιγμής, έχει κάνει δυο ταινίες, η δεύτερη με έναν πολύ καταξιωμένο σκηνοθέτη όπως λέει.

Μάλιστα η απόφαση του να φύγει, ήταν κάτι που «είχα σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό. Βγήκε αυθόρμητα και είχε να κάνει με τους προσωπικούς μου δαίμονες και το πάθος μου για τη δουλειά. Ήθελα πάρα πολύ να πάω στο Los Angeles και να δω πως δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν ταινίες και μεγάλες παραγωγές. Ο,τι σκέφτομαι και βάζω στο μυαλό μου, θέλω να το κάνω».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top