«Έφυγε» στα 28 της η πρώην «Miss Venezuela»-Χτυπημένη από τον καρκίνο

Δείτε την πώς ήταν και πώς κατέληξε

«Έφυγε» στα 28 της η πρώην «Miss Venezuela»-Χτυπημένη από τον καρκίνο
Συγκλονίζει ο θάνατος της πρώην Miss Venezuela, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο στα 28 της χρόνια!

Η Eva Ekvall, πολεμούσε για δυο ολόκληρα χρόνια σθεναρά τη νόσο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκ��μείο του Τέξας.

Διάσημη στα εφηβικά της χρόνια για την απαράμιλλη ομορφιά της, η 28χρονη καλλονή, διακρίθηκε στη χώρα της, τόσο για τα φυσικά της χαρίσματα, όσο και για τα ταλέντα της.

Γεννημένη από αμερικανό πατέρα και τζαμαϊκανή μητέρα, η Eva δούλευε σε κατάστημα ρούχων όταν την ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλων.

«Αρχικά μου φαινόταν γελοίο. Νόμιζα πως ήμουν υπέρβαρη. Δεν μπορούσα να γίνω μοντέλο». Βέβαια όταν την απέλυσαν, το ξανασκέφτηκε:
«Πήγα μόνη μου στο πρακτορείο μοντέλων. Με το που με είδαν… ήταν σίγουροι πως είχαν βρει τη νέα Miss Venezuela».

Και δεν έπεσαν έξω. Το 2000, η 28χρονη καλλονή στέφθηκε «Miss Venezuela», αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Απόφοιτη δημοσιογραφίας, η Eva δούλεψε ως μοντέλο, ηθοποιός και εκφωνήτρια ειδήσεων, έως τον Φεβρουάριο του 2010, όταν και διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο στο στήθος.

«Είχα παρατηρήσει έναν όγκο, αλλά νόμιζα απλά πως το σώμα μου άλλαζε λόγω της εγκυμοσύνης. Ήμουν πολύ θυμωμένη γιατί έπρεπε να ξέρω. Η θεία μου είχε καρκίνο, και η γιαγιά μου είχε πεθάνει απ΄αυτό».

Η Eva, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, έγραψε και βιβλίο για την περιπέτεια της.
Σε ένα από τα αποσπάσματα, αναφέρει: «στην αρχή, με ένοιαζε μόνο η εμφάνιση μου. Έπειτα συνειδητοποίησα πως δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Είχα καρκίνο!»

Και προσθέτει: «είναι οδυνηρό να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Το πρόσωπο σου πρήζεται, χάνεις κάθε ίχνος τρίχας από το κορμί σου. Γίνεσαι ένα περίεργο είδος ζώου ή κάτι τέτοιο. Δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου».
Η 28χρονη καλλονή, πριν φύγει από τη ζωή, πολέμησε πολύ και για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους, καθώς όπως η ίδια έλεγα, «σε μια χώρα όπως η Βενεζουέλα όπου η αυξητική στήθους είναι παράδοση, το να έχεις καρκίνο στο στήθος, αποτελεί ταμπού».

Ακόμα κι αν έφυγε από τη ζωή, η πρώην Miss Venezuela άφησε πίσω το παράδειγμα της και στο σθένος της να πολεμήσει μέχρις εσχάτων.
Οι φωτογραφίες από τους τελευταίους μήνες της ζωής της, είναι συγκλονιστικές. Απεικονίζουν μια άλλη Eva καθώς ο καρκίνος την έχει λυγίσει.

Εκείνη όμως όπως έλεγε μέχρι τελευταία στιγμή, για όσο καιρό έμεινε στη ζωή, το χρωστούσε στην 2χρονη κορούλα της, και στην στήριξη του συζύγου της.

Κάντε κλικ στο video και δείτε τη στιγμή της στέψης της το 2000...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top