Η Jennifer Lopez εξομολογήθηκε την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Ποιο είναι το μεγάλο της μυστικό;

Η Jennifer Lopez εξομολογήθηκε την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Ένα μεγάλο μυστικό αποκάλυψε η Jennifer Lopez στην εκπομπή του CNN« Big Stars Big Giving».

Η Λατίνα star εξομολογήθηκε τη μεγάλη αγωνία που έζησε η ίδια και ο πρώην σύζυγός της Mark Anthony όταν το 2008, μετά τη γέννηση των διδύμων, ανακάλυψαν ένα μικρό εξόγκωμα στο κεφάλι της μικρής Emme.

«Θυμάμαι ακόμα αυτό το συναίσθημα. “Αν κάτι πάθει το μωρό μου θα πεθάνω”», είπε η JLo στην εκπομπή, βγάζοντας από μέσα της για πρώτη φορά αυτό το βάρος.

«Θυμάμαι ότι κοιτούσα τον Mark και του έλεγα πρέπει να φωνάξουμε τον γιατρό. Είχα αρχίσει να πανικοβάλλομαι, όπως και ο Mark», τόνισε.

Από το μυαλό τους περνούσαν χίλιες δυο σκέψεις και ευχόντουσαν και οι δύο να μην είναι το χειρότερο.

«Σκεφτόμασταν: “Μήπως την έριξε κάποιος κάτω όταν δεν κοιτούσαμε;” Θυμάμαι ότι κοιτούσα τον Mark και του έλεγα: “αν η Emme δεν είναι καλά, δε θα είμαι κι εγώ καλά”», εξομολογήθηκε.

Αμέσως πήγαν την μικρή Emme στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς οι γιατροί τους διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι καλά.

Όμως η λαχτάρα που πήραν ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει το ζευγάρι και να πάρει πρωτοβουλία για να δημιουργήσουν το Ίδρυμα Maribel, εις μνήμη της αδελφής του Mark Anthony που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο στον εγκέφαλο όταν ήταν οχτώ ετών.

Το ίδρυμα αυτό παρέχει παιδιατρική περίθαλψη σε όσους το έχουν ανάγκη και στηρίζει τις οικογένειε�� παιδιών με προβλήματα υγείας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top