Θύμα ρατσιστικής βίας η Rihanna

Πώς αντέδρασε η super star;

Θύμα ρατσιστικής βίας η Rihanna

Έξαλλη έγινε η Rihanna κατά την παραμονή της στην Πορτογαλία, όπου έδωσε μια συναυλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Τόσο, που σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην ξαναπατήσει το ποδαράκι της στη χώρα.

Ο λόγος; Μα ένας ανεγκέφαλος που είχε την ατυχία να γνωρίσει η τραγουδίστρια και οποίος με το που την είδε ξεκίνησε ένα παραληρηματικό, ρατσιστικό κρεσέντο εναντίον των μαύρων.

Το συμβάν έγινε στην πόλη Παβιλάο Ατλάντικο με τη Rihanna να έχει ένα απίστευτο ξέσπασμα θυμού εναντίον αυτού του άνδρα μέσω Twitter.

«Μόλις συνάντησα το πιο ρατσιστικό σκ*τ* που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Αυτός ο άνδρας ξεστόμισε τις πιο τρελές μ*λ*κί*ς για τις μαύρες γυναίκες. Μας αποκάλεσε σκυλιά, τσ**λες, πανάσχημες και ότι δε θα έπρεπε να μένουμε στα ξενοδοχεία που μένουν κάτι τύποι σαν κι αυτόν», είπε η Rihanna χρησιμοποιώντας πολλά… γαλλικά.

Και φυσικά η οργή της δεν περιορίστηκε μόνο στο Twitter. Τα έχωσε κανονικά και στον ίδιο.

«Περιττό να σας πω ότι ξύπνησε μέσα μου το… ζώο. Αποδείχθηκε ότι και ο διευθυντής του ξενοδοχείου ήταν μαύρος, χα, χα!», έγραψε.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική περιπέτεια που είχε η Rihanna στην Πορτογαλία. Η super star λίγο πριν είχε αναγκαστεί να φύγει από τη σκηνή, όπου τραγουδούσε, άρον άρον γιατί αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Μάλιστα αυτό το περιστατικό ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις φήμες που λένε ότι η RiRi το έχει παρακάνει με τη δουλειά και έχει πάθει υπερκόπωση.

Δείτε ένα Video από την εμφάνιση της Rihanna στην Πορτογαλία…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top