Victoria-Harper Beckam: Ασορτί μαμά και κόρη

Η 38χρονη ανέβασε στο Twitter τις στυλιστικές επιλογές για εκείνη και την μικρή της

Victoria-Harper Beckam: Ασορτί μαμά και κόρη

H Victoria Beckam έχει ντύσει τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood και η φήμη της σαν σχεδιάστρια μόδας ολοένα και μεγαλώνει…

Συνεπώς είναι φυσικό η κόρης της, Harper να αισθάνεται περήφανη που η μαμά της την ντύνει και επιμελείται το κάθε τι πάνω της, μέχρι και το κοκαλάκι που θα βάλει στα μαλλιά της.

Η Victoria Beckam, λοιπόν ανέβασε στο Twitter της φωτογραφίες με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει εκείνη και η κόρη της κατά την διάρκεια του μακρινού ταξιδιού τους στην ανατολή.

Η 38χρονη για την δεύτερη μέρα τους στο Beijing, διάλεξε από την συλλογή της ένα κοντό μαύρο φόρεμα ενώ για την μικρή Harper διάλεξε ένα τζιν, ένα καρό τοπ και αθλητικά παπούτσια.

Το πρώην μέλος των Spice Girls, πόσταρε επίσης μια φωτογραφία με τα φορέματα που επέλεξε να βάλουν όταν έφτασαν στην Κίνα.

Η Victoria, όπως σας είχε γράψει το star.gr, ��ατά την διάρκεια της πτήσης αστειεύτηκε κάνοντας την αεροσυνοδό και βγάζοντας ανακοίνωση από το μεγάφωνο «Το πλήρωμα είναι έτοιμο για προσγείωση. Καλώς ήρθατε στο Beijing!»

Tέλος ανέβασε στο Twitter και μια ακόμα φωτογραφία στην οποία φαίνεται να σπρώχνει το καρότσι της κορούλας της σε μια σύντομη στάση που έκαναν στο Hong Kong.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top