Ποιο είναι το top model της φωτογραφίας;

Ψάξε, ψάξε δε θα το βρεις

Ποιο είναι το top model της φωτογραφίας;

Πρώτη ανάρτηση: 21/04/2012, 00:30

Στο χρονοντούλαπο του παρελθόντος της βούτηξε σήμερα η Heidi Klum και βρήκε διαμαντάκια. Το top model βρήκε μια παλιά της φωτογραφία, όταν ακόμα ήταν καστανή και στην αρχή ακόμα της καριέρας της στο μόντελινγκ.

Κι επειδή η 38χρονη Heidi δε μασάει καθόλου, ανέβασε τη φωτογραφία της και στο Twitter, κάνοντας τους followers της να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε το 1992, όταν η Heidi ήταν 19 χρονών και ποζάρει πάνω σε ένα κρεβάτι, φορώντας ένα φόρεμα σχολικού χορού.

«Ουάου. Δείτε αυτή τη φωτογραφία από το 1992. Είναι από τις πρώτες μου φωτογραφίσεις. Αυτό είναι το πραγματικό χρώμα των μαλλιών μου», έγραψε η Heidi στο Twitter της.

Το top model ξεκίνησε την καριέρα του όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων και από εκείνη τη στιγμή υπέγραψε ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο Metropolitan Models. Όταν όμως έγινε άγγελος της Victoria’s Secret είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

Και μπορεί η Heidi να είναι πολύ διαφορετική από αυτή τη φωτογραφία του 1992, όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία πλαστική επέμβαση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top