Χώρισε λίγο πριν τον γάμο η Παναγιώτα Βλαντή

Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια

Ένας ακόμα έρωτας έφτασε στο τέλος του και μάλιστα λίγο πριν το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για την Παναγιώτα Βλαντή και τον επί έξι χρόνια σύντροφό της Νίκο Ράπτη.

Εδώ και καιρό ακουγόταν ότι οι δυο τους έχουν πάρει χωριστούς δρόμους και δυστυχώς οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Κι ενώ αρχικά οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι η επαγγελματική ανασφάλεια που ένιωθε η Παναγιώτα έφερε φθορά στη σχέση, ο πραγματικός λόγος είναι άλλος και είναι και πολύ πιο απλός.

Δυστυχώς μετά από έξι χρόνια ήρθε η φυσιολογική φθορά, με αποτέλεσμα και οι δύο να αποφασίσουν ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουν τις ζωές τους χώρια.

Έτσι όλα τα σχέδια που έκαναν για γάμο μες στο καλοκαίρι, τελικά ναυάγησαν. Μπορεί η Παναγιώτα Βλαντή σε συνεντεύξεις να έλεγε ότι βρήκε τον άνδρα της ζωής της και εκείνον με τον οποίο θέλει να κάνει οικογένεια όμως τελικά η ζωή τα φέρνει αλλιώς τα πράγματα.

Οι δυο τους συνεχίζουν πλέον χώρια, με την Παναγιώτα Βλαντή να το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσει τον χωρισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top