Καζάκος: «Ο γιος μου έδωσε μάχες και τις κέρδισε όλες ο άτιμος»

Μιλά πρώτη φορά για τον Γολγοθά της εγκυμοσύνης της συζύγου του

Καζάκος: «Ο γιος μου έδωσε μάχες και τις κέρδισε όλες ο άτιμος»

​Για την πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη της συζύγου του Ιωάννας Μαρτζούκου, αλλά και για τις μάχες που έδωσε ο νεογέννητος γιος του, μίλησε για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Ήτανε μια πολύ δύσκολη περίοδος. Δύσκολη εγκυμοσύνη με πολλά τρεχάματα και ανησυχίες. Φτάσαμε στο σημείο να γεννηθεί ο μικρούλης. Άλλος ανήφορος από εκεί και πέρα! Γενικά τραβήξαμε έναν Γολγοθά και τώρα που τον κρατήσαμε στα χέρια μας, μας έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος. Τώρα που τον έχουμε στην αγκαλιά μας, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο γιος τους, ήρθε στον κόσμο πρόωρα –μόλις 6 μηνών-, και ο μπαμπάς του είναι πολύ περήφανος για τις μάχες που έδωσε και κέρδισε:image1.jpg

«Ο μικρός ήταν πολύ μεγάλος μαχητής. Έδωσε πολλές μάχες και τις κέρδισε όλες ο άτιμος! Και εμείς του δίναμε όσο περισσότερο θετική ενέργεια μπορούσαμε, και ευτυχώς πήγαν όλα καλά!»

Μάλιστα όπως λέει σκοπεύει να τον ονομάσει Ιάσονα, ενώ είναι «φτυστός» εκείνος!

«Τολμώ να πω ότι έχω κάνει τον κλώνο μου» λέει χαριτολογώντας, ενώ δεν παραλείπει να στείλει και το δικό του μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα:

«Σε τέτοιες καταστάσεις, ο άνθρωπος αντλεί δύναμη από το παραμικρό ώστε να μην λυγίσει. Αυτές οι καταστάσεις κάνουν τους ανθρώπους δυνατούς, σφίγγουν το ζευγάρι, και το θέμα είναι να μην το βάζεις ποτέ κάτω και να σκέφτεσαι θετικά».

Κάντε κλικ και δείτε το video..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top