Παντού μαζί με τον σεφ της η Μadonna

Τι περιλαμβάνει το καθημερινό της διαιτολόγιο

Παντού μαζί με τον σεφ της η Μadonna

Ακολουθεί ευλαβικά το διαιτολ��γιο της και είναι τόσο αφοσιωμένη στην αυστηρή δίαιτα που ακολουθεί ώστε φροντίζει να υπάρχει πάντα μια θέση για τον σεφ της στο αεροπλάνο όταν ταξιδεύει ανά την υφήλιο. Ο λόγος για την βασίλισσα της ποπ, Μadonna. Όπου και να πάει ο προσωπικός της μάγειρας είναι πάντα μαζί της, για να της ετοιμάσει το προσωπικό της γεύμα. Ακόμα και στο αεροπλάνο!

Σε μια πρόσφατη πτήση της από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, η 51 χρονών τραγουδίστρια ξόδεψε χιλιάδες δολάρια για να πάρει μαζί της τον προσωπικό της σεφ, ενώ έκανε κράτηση σε ολόκληρη την πτέρυγα της πρώτης θέσης για ένα τσούρμο που την ακολουθεί.

Όπως δήλωσε άνθρωπος του πληρώματος: «Στο πλήρωμα του αεροσκάφους δόθηκε ένα ντοσιέ με κανόνες και απαιτήσεις. Δεν τους επιτρεπόταν να μπουν στην πτέρυγά της ή να της κάνουν ερωτήσεις. Έπρεπε να ρωτήσουν τις βοηθούς της. Ήταν γελοίο. Κατέλαβε όλο το αεροπλάνο».

Η Madonna είναι τόσο παθιασμένη με τη δίαιτα της που ακόμα και οι άνθρωποι που είναι γύρω της δύσκολα ξεφεύγουν από την εμμονή της για συγκεκριμένες θερμίδες στο διαιτολόγιο. Ακόμα και ο αγαπημένος της, το 23χρονο μοντέλο Jesus Luz ακολούθησε τη δίαιτα, η οποία αποτελείται από λαχανικά και ψάρια και δεν επιτρέπονται τα γαλακτοκομικά, τα γλυκά και τα επεξεργασμένα φαγητά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top