Η Lady Gaga με… ζουρλομανδύα!

Βρήκε το ρούχο που της πάει...

Η Lady Gaga με… ζουρλομανδύα!

Η Lady Gaga που δεν μας έχει συνηθίσει σε «κοινότυπα» ντυσίματα, εντοπίστηκε να φορά έναν τεράστιο «ζουρλομανδύα» καθώς έφτανε στο αεροδρόμιο του Χιούστον στο Τέξας.


Το κρεμ παλτό συνοδευόταν από ζώνες γύρω από τα γόνατα και τους ώμους της 24χρονης τραγουδίστριας ενώ οι λωρίδες ήταν τόσο στενά δεμένες γύρω από τα γόνατα της που την ανάγκαζαν να κάνει μικρά βήματα πάνω στις τεράστιες ψηλοτάκουνες γόβες της.


Την εμφάνιση της εκκεντρικής τραγουδίστριας συνόδευαν ένα τεράστιο ζευγάρι γυαλιά που κάλυπταν σχεδόν όλο της το πρόσωπο και μια τεράστια κούπα καφέ την οποία κρατούσε στο χέρι της. Πάλι καλά δηλαδή που είχε δίπλα της τους σωματοφύλακες της να την πιάσουν σε περίπτωση που ��άσει την ισορροπία της και… πέσει!


Στο αεροδρόμιο πάντως δεν την συνόδευε ο 29χρονος φίλος της Λουκ Κάρλ με τον οποίο είναι ξανά ζευγάρι έπειτα από πέντε χρόνια χωρισμού και πολύ ερωτευμένοι απ΄ ότι φαίνεται.


Φίλοι όμως από το περιβάλλον της τραγουδίστριας λένε πως ολόκληρο το πρώτο της άλμπουμ είναι «μιλά» αποκλειστικά για τη σχέση τους, ενώ το τραγούδι « You and I» αναφέρεται στην επανασύνδεση τους και στο πως κατέληξαν ξανά μαζί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top