Μοντέλα μπλεγμένα με ναρκωτικά στην Ιταλία

Ανακρίθηκε και η σύντροφος του Κλούνεϊ, Ελιζαμπέτα Κανάλις

Μοντέλα μπλεγμένα με ναρκωτικά στην Ιταλία

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία από την είδηση ότι γνωστά ονόματα της ιταλικής «σόου μπιζ» εμπλέκονται σε σκάνδαλο με χρήση ναρκωτικών και εκδιδόμενα μοντέλα σε κλαμπ του Μιλάνο. Μεταξύ των ονομάτων στον φάκελο των ανακριτών είναι η σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ Ελιζαμπέτα Κανάλις, αλλά και το διάσημο μοντέλο Μπελέν Ροντρίγκεζ.


Ορισμένες από τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ιταλία σύχναζαν στο κλαμπ "Χόλυγουντ" στο Μιλάνο. Μεταξύ τους και η εκρηκτική καλλονή από την Αργεντινή Μπελέν Ροντρίγκεζ που κάνει καριέρα στην Ιταλική τηλεόραση.


Σύμφωνα με τους Ιταλούς ανακριτές στο περίφημο κλαμπ τα μοντέλα έκαναν χρήση κοκαΐνης στις τουαλέτες και στο τέλος της βραδιάς ακολουθούσαν τους βαθύπλουτους και διάσημους άντρες που σύχναζαν εκεί σε σπίτια και ξενοδοχεία, έναντι αδρής αμοιβής.

Το όνομα της Μπελέν Ροντρίγκεζ ακούστηκε ως μάρτυρας για την υπόθεση καθώς η ίδια ήταν θαμώνας στο εν λόγω κλαμπ. Μάλιστα, η Ροντρίγκεζ είχε πει στο δικαστήριο πριν από τρία χρόνια πως είχε κάνει χρήση κοκαΐνης μαζί με άλλες συναδέλφους της.


Στην υπόθεση εμπλέκεται, αν και δεν κατηγορείται, η Ελιζαμπέτα Κανάλις, η πανέμορφη σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ. Το όνομά της ακούστηκε όταν οι ανακριτές κάλεσαν μία νεαρή Γαλλίδα που εργαζόταν ως μοντέλο στο Μιλάνο και έκανε χρήση κοκαϊνης στο κλαμπ Χολυγουντ.


Το γεγονός πάντως είναι ότι πολλοί διάσημοι και ισχυροί που γλεντούσαν μαζί με τα μοντέλα στο κλαμπ Χολυγουντ έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ολόκληρη η λίστα των ονομάτων που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές στο Μιλάνο.


Παρακολουθήστε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top