Επόμενος σταθμός: Νάξος… για Κοκκίνου-Βανδή

Συνεχίζουν την περιοδεία τους οι τραγουδίστριες

Επόμενος σταθμός: Νάξος… για Κοκκίνου-Βανδή

Επέστρεψαν χθες το βράδυ από τη Σύμη η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου οι οποίες συνεχίζουν την περιοδεία τους όλο το καλοκαίρι.

Αν και οι δύο τραγουδίστριες έχουν κάνει κυριολεκτικά το αεροδρόμιο δεύτερο σπίτι τους, τα χαμόγελα και η εύθυμη διάθεση τους προδίδει ότι η «χημεία» μεταξύ τους έδεσε καλά

Άλλωστε το δήλωσαν και μόνες τους στην κάμερα του Star ότι περνάνε τέλεια και έχουν ήδη επισκεφθεί μαγευτικές περιοχές της Ελλάδος όπως η Ρόδος, το Ηράκλειο και, φυσικά, η Σύμη.

Επόμενος σταθμός του «ντουέτου του καλοκαιριού»; Η Νάξος! «Ο επόμενος κοινός μας σταθμός θα είναι η Νάξος» αναφωνεί η Δέσποινα Βανδή για να συμπληρώσει η ¨Έλλη Κοκκίνου πως «θα είμαστε εκεί στις 9 Αυγούστου».

Όσον αφορά τις διακοπές; «Πήγαμε νωρίτερα, θα πάμε και μετά» υπογραμμίζει η Έλλη Κοκκίνου. Πιο «οικογενειάρχης» η Δέσποινα Βανδή συνδυάζει «το τερπνόν μετά του ωφελίμου: δουλειά και οικογενειακές διακοπές μαζί».

Η Έλλη Κοκκίνου, πάντως, δεν…. κρατήθηκε και άφησε το υπονοούμενο-είδηση: «Είναι η πρώτη μας συνεργασίας και νομίζω ότι σύντομα θα επαναληφθεί σε μεγάλη σκηνή».

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια με την περιοδεία και… ραντεβού στο αεροδρόμιο και πάλι!

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top